Το Call of Duty: Modern Warfare ξεπερνά τα 200 GB στο PC μετά το νέο του update

Γονατίζοντας σκληρούς δίσκους και συνδέσεις
03 Ιουλίου 2020 10:32
Το Call of Duty: Modern Warfare ξεπερνά τα 200 GB στο PC μετά το νέο του update

Πριν μερικά χρόνια μας φαινόταν περίεργο όταν βλέπαμε ένα παιχνίδι να έχει μέγεθος που φτάνει διψήφιο αριθμό. Κάνοντας 'fast-forward' στο σήμερα, πλέον το κατέβασμα πολλών GBs έχει γίνει καθημερινότητα για τους περισσότερους. Βεβαία, το Call of Duty: Modern Warfare μάλλον το παράκανε και έρχεται τώρα να τερματίσει τα κοντέρ, αφού το μέγεθός του στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές έχει ξεπεράσει τα 200GB! Ναι, καλά διαβάσετε.

Το συγκεκριμένο θέμα θίχτηκε από έναν χρήστη στο Reddit, ο οποίος παρατήρησε πως το παιχνίδι καταλαμβάνει 209GB στον σκληρό του δίσκο. Το μέγεθος του τίτλου αυξήθηκε αξιοσημείωτα μετά το τελευταίο update που πρόσθεσε τo 200 παικτών mode στο Warzone. Το PC GamesN έσπευσε να επιβεβαιώσει τον ισχυρισμό, διαπιστώνοντας πως αν κάποιος κατεβάσει όλο το περιεχόμενο του παιχνιδιού, το μέγεθος ανέρχεται τελικά σε 235 GB.

Σίγουρα έχουμε συνηθίσει τα παιχνίδια να καταλαμβάνουν πολλά GBs, αλλά η περίπτωσή του Call of Duty φαίνεται -και ελπίζουμε- να είναι ιδιάζουσα. Αν η τάση αυτή βέβαια συνεχιστεί, οι σκληροί δίσκοι των κονσολών επόμενης γενιάς θα γεμίζουν με τέσσερα ή πέντε παιχνίδια, αφού στην περίπτωση του Series X έχουμε 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο και 825 GB στο PS5.

Το Call of Duty: Modern Warfare είναι διαθέσιμο στα PS4, Xbox One και PC, με το Warzone mode του να διατίθεται δωρεάν για όλους. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε καλύτερα να αρχίσετε να διαγράφετε!