Οι δημιουργοί του HITMAN 3 μιλούν για το ‘τέλος’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο development diary για την επερχόμενη περιπέτεια του Agent 47
02 Ιουλίου 2020 22:49
Οι δημιουργοί του HITMAN 3 μιλούν για το ‘τέλος’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα στο πλαίσιο του PS5 event της Sony, η IO Interactive αποκάλυψε το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο της πρόσφατης HITMAN σειράς που ξεκίνησε το 2016. Η World of Assassination τριλογία, όπως ονομάζεται, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον επίλογό της τον Ιανουάριο του 2021. Συνεχίζοντας, λοιπόν, την προώθηση του παιχνιδιού, η ομάδα ανάπτυξης κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουργιο βίντεο.

Αναλυτικότερα, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του franchise, είδε τα φώτα της δημοσιότητας ένα developer diary. Μέσα σε περίπου έξι λεπτά, διάφορα μέλη της ομάδας ανάπτυξης, από τους communications managers μέχρι την producer, μιλούν για το όραμά τους, την ιστορία, την ατμόσφαιρα και άλλες πτυχές του παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά, αναφέρεται πως το HITMAN 3 είναι το δικό τους αντίστοιχο ‘Endgame’, αφού θα δούμε και την παραμικρή λεπτομέρεια από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια να επηρεάζει με κάποιον τρόπο το μεγάλο φινάλε. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον παρακάτω player.

Το HITMAN 3 βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X και PC.