Το Crash Bandicoot 4 δε θα έχει microtransactions

Οι developers ξεκαθαρίζουν την κατάσταση
01 Ιουλίου 2020 15:27
Το Crash Bandicoot 4 δε θα έχει microtransactions

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time αποκαλύφθηκε πλήρως πριν λίγες εβδομάδες και θα συνεχίσει την ιστορία του Crash μετά το τρίτο κεφάλαιο, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από περίπου 22 χρόνια. Έπειτα από τις φήμες των τελευταίων μηνών, οι fans τους εμβληματικού ήρωα θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν μια ολοκαίνουργια περιπέτεια.

Ωστόσο, υπάρχει αρκετή σύγχυση σχετικά με το αν θα έχει microtransactions, μιας και μέσα από την επίσημη σελίδα του Xbox Store είχε αποκαλυφθεί μια λίστα με έξτρα περιεχόμενο. Τώρα, η ομάδα ανάπτυξης, Toys For Bob, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter πήρε θέση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα που απασχόλησε τους παίκτες. Όπως γνωστοποίησε, ο επερχόμενος τίτλος δε θα έχει microtransactions και σαν bonus οι gamers θα λάβουν το Tubulan skin εντελώς δωρεάν με όλες τις digital εκδόσεις του παιχνιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Crash Team Racing Nitro-Fueled είχε έρθει αρχικά χωρίς microtransactions, τα οποία όμως είχαν προστεθεί στην πορεία. Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time αναμένεται να καταφθάσει στις 2 Οκτωβρίου για PlayStation 4 και Xbox One.