Το επιτραπέζιο Catan γίνεται βιντεοπαιχνίδι από την ομάδα του Pokémon GO

Η Niantic ετοιμάζει το επόμενο AR παιχνίδι της
01 Ιουλίου 2020 14:45
Το επιτραπέζιο Catan γίνεται βιντεοπαιχνίδι από την ομάδα του Pokémon GO

Όσοι ασχολούνται με το χόμπι των επιτραπέζιων παιχνιδιών τότε κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν ακούσει ή ακόμη θα έχουν παίξει το Catan. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο των αποίκων προσπαθώντας να κατασκευάσουν δρόμους, πόλεις, ενώ παράλληλα διαχειρίζονται τους πόρους τους και το εμπόριο. Απ' ότι φαίνεται το διάσημο επιτραπέζιο θα γίνει και παιχνίδι και μάλιστα από την Niantic, την ομάδα που μας έφερε τα Pokémon GO και Harry Potter: Wizards Unite.

Η επίσημη ονομασία του παιχνιδιού θα είναι Catan World Explorers και στόχος της ομάδας είναι να μετατρέψει το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι σε μία “γιγαντιαία multiplayer εμπειρία” για Android και iOS συσκευές. Οι πληροφορίες για τη νέα υλοποίηση της Niantic είναι ελάχιστες. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως ο τίτλος θα χρησιμοποιεί αληθινές τοποθεσίες του κόσμου για τις περιοχές όπου ο παίκτης θα συγκεντρώνει τους πόρους του.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Catan World Explorers δεν αποκαλύφθηκε, όμως έγινε γνωστό ότι σύντομα θα διατεθεί η πρώτο beta έτσι ώστε οι παίκτες να πάρουν μία ιδέα από τον τίτλο.

Tags: