Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο του NBA 2K21 αλλά μόνο για τα PS4 και Xbox One (ΒΙΝΤΕΟ)

Με ένα σύντομο teaser βίντεο
30 Ιουνίου 2020 19:39
Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο του NBA 2K21 αλλά μόνο για τα PS4 και Xbox One (ΒΙΝΤΕΟ)

Το NBA 2K21 αποκαλύφθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο του ειδικού event του PlayStation 5. Τώρα, η 2K Games δηλώνει πως ‘ήρθε η ώρα’. Συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα νέο teaser βίντεο που αποκαλύπτει τον αθλητή που θα κοσμεί το εξώφυλλο του παιχνιδιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω.

Το πρόσωπο του NBA 2K21 για φέτος, λοιπόν, θα είναι ο Ντέμιαν Λίλαρντ, o 29χρόνος γκαρντ και ηγέτης των Portland Trailblazers που μέχρι πριν το lockdown του κορωνοϊού διένυσε μια εξαιρετική σεζόν στο NBA. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε πως ένα όνειρό του έγινε πραγματικότητα, αφού παίζει 2K παιχνίδια από τις εποχές του Dreamcast.

Ακολουθεί η δημοσίευσή του.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειωθεί πως ο Λίλαρντ θα βρίσκεται στο εξώφυλλο μόνο των εκδόσεων του παιχνιδιού για την τρέχουσα γενιά. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως θα τον δούμε στις συσκευασίες των PS4, Xbox One και -μάλλον- των Switch αντιτύπων.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε ποιος αθλητής θα κοσμεί τις PS5, Xbox Series και PC εκδόσεις. Είναι πιθανό να δούμε στο ρόλο αυτό τον Zion Williamson των New Orleans Pelicans, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο βίντεο που είδαμε στο event του PS5.

Τέλος, δε γνωρίζουμε ούτε ποιος θα είναι ο αθλητής των Ultimate/Legend Edition. Η 2K είναι πιθανό πως θα τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον Kobe Bryant που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες σε δυστύχημα.

Tags: