Το Iron Man VR θα είναι «μεγαλύτερο» απ’ ότι περιμένετε

Σε λίγες ημέρες η κυκλοφορία του
30 Ιουνίου 2020 08:11
Το Iron Man VR θα είναι «μεγαλύτερο» απ’ ότι περιμένετε

Το Iron Man VR πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στον Ιούλιο και πριν από λίγες ώρες κατέφθασαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συγκεκριμένα, ο director του τίτλου, Ryan Payton, μέσα από το PlayStation Blog, μάς μιλάει για μερικές από τις περιοχές του πονήματός του, οι οποίες είναι μια μίξη από πραγματικές τοποθεσίες και όχι μόνο.

Παραδείγματος χάρη, μπορείτε να πάτε και να εξερευνήσετε το πλοίο της S.H.I.E.L.D και να το εξερευνήσετε κατά μήκος, αλλά και να περιπλανηθείτε στις εγκαταστάσεις του Tony Stark. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να πετάξετε γύρω από τη Σαγκάη, καθώς και να δείτε τη στολή και το οπλοστάσιο του Iron Man.

Στη μάχη έχετε πολλές διαφορετικές ικανότητες (abilities) συμπεριλαμβανόμενης την ώθηση ταχύτητας (speed boost) για να κινήστε πιο γρήγορα. Ωστόσο, θα μπορείτε να κάνετε μεγάλη ζημιά στους αντιπάλους σας με το rocket punch και το Unibeam, το οποίο κάνει υπερβολικό damage.

Ο Payton επισημαίνει ότι το Iron Man VR είναι μια "πολύ σημαντική ιστορία του Tony Stark" και ότι το παιχνίδι είναι μεγαλύτερο από ό, τι αρχικά σχεδίαζε.

Αρχικά πιστεύαμε ότι το campaign θα έχει διάρκεια περίπου τις 4-5 ώρες, αλλά με βάση τα πρόσφατα δεδομένα του playtest, εκπλαγήκαμε ευχάριστα όταν είδαμε ότι το παιχνίδι αγγίζει τις διπλάσιες ώρες.

Τέλος, στον τίτλο αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και άλλοι ήρωες της Marvel, όπως είναι ο Nick Fury και η Pepper Potts.

Το Iron Man VR αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου για το PlayStation VR.