Έρχεται μικρότερος χάρτης στο PUBG Mobile για πιο γρήγορα «κοτόπουλα»

Και θα σας μεταφέρει σε σκανδιναβικά εδάφη
01 Ιουλίου 2020 13:10
Έρχεται μικρότερος χάρτης στο PUBG Mobile για πιο γρήγορα «κοτόπουλα»

Ίσως έχετε βρεθεί και εσείς στη θέση που έχετε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο και αποφασίσατε να παίξετε ένα γρήγορο match στο PUBG Mobile, μήπως και καταφέρετε να «γευτείτε» ένα σύντομο ψηφιακό κοτόπουλο. Τώρα, η PUBG Corp. θέλει να επιλύσει ένα "πρόβλημα" στο παιχνίδι και συγχρόνως να σας κάνει τη ζωή ευκολότερη.

Συγκεκριμένα, ο παραγωγός της mobile έκδοσης του PUBG, Rick Li, δήλωσε σε συνέντευξή του στο The Verge πως η ομάδα εργάζεται σε ένα νέο χάρτη, ο οποίος θα είναι δραματικά μικρότερος από αυτούς που έχετε συνηθίσει. Το νέο πεδίο μάχης θα φέρει την ονομασία Livik και θα έχει έκταση 2x2 χιλιόμετρα και χωρητικότητα μόλις για 40 παίκτες. Η ιδέα σύμφωνα με τον παραγωγό είναι η διάρκεια των αναμετρήσεων να μειωθεί στα 15 λεπτά, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορα και μικρά ματς.

Μάλιστα, ο Livik θα μεταφέρει τους παίκτες σε σκανδιναβικά εδάφη και παρά τη μικρή του κλίμακα θα είναι γεμάτος με πολλά αξιοθαύμαστα σημεία, τα οποία εφόσον ο παίκτης εκμεταλλευτεί θα τον βοηθήσουν τρομερά στην πορεία του. Ανάμεσα σε αυτά θα συναντήσετε ηφαίστειο, λουτρά, καταρράκτη και πολλά ακόμη. Η ομάδα δεν είναι έτοιμη να ανακοινώσει προς το παρόν κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο δήλωσε πως “έρχεται σύντομα”, πράγμα που σημαίνει πως δε θα αργήσει να επανέλθει με νέες πληροφορίες.

Tags: