Όλες οι ανακοινώσεις από το Nintendo "Splatoon" Direct

Δωρεάν DLC, demo και νέα videos
08 Μαΐου 2015 10:14
Όλες οι ανακοινώσεις από το Nintendo

Το Direct που ανακοίνωσε η Nintendo ήταν τελικά εξ' ολοκλήρου αφιερωμένο στο πολλά υποσχόμενο και πολύχρωμο multiplayer shooter του Wii U, το Splatoon. Καθώς απέχουμε 20 περίπου μέρες από την κυκλοφορία του, μάθαμε ότι ήδη διατίθεται στο eShop το multiplayer demo του Splatoon το οποίο για συγκεκριμένες ώρες θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ειδικά online events. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Nortec αναφέρει όλες τις ανακοινώσεις σχετικά με τον τίτλο, ενώ θα βρείτε και όλα τα video, trailers καθώς και ολόκληρο το Splatoon Direct στους ακόλουθους player. 

  • Global Testfire demo: Οι συμμετέχοντες μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν το demo από το Nintendo eShop σήμερα από τις 18.00 ώρα Ελλάδος. Το demo θα ανεβεί live για περίοδο 1 ώρας στις ακόλουθες ώρες το Σάββατο 9 Μαίου: 06:00 ώρα Ελλάδος, 14:00 ώρα Ελλάδος και 22:00 ώρα Ελλάδος. Τότε οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν online σε 4-on-4 Turf War battles εναντίον άλλων παικτών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων και αντιπροσώπων από το Nintendos Squid Research Lab! Οι παίκτες οι οποίοι θα κατεβάσουν το demo θα έχουν μία έκπτωση 10% για την αγορά του Splatoon από το Nintendo eShop*,με την προσφορά να ισχύει από τις 29 Μαΐου εώς τις 4 Ιουνίου.

  • 4-on-4 online δράση: Με την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 29 Μαίου, οι παίκτες θα χρειαστεί να σκέφτονται στρατηγικά όταν συμμετέχουν σε online matches. Δύο πίστες ανανεώνονται κάθε 2 ώρες με επίσημη ανακοίνωση εντός του παιχνιδιού, κάτι το οποίο πρακτικά σημαίνει ότι οι παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όταν επιλέγουν όπλα και τακτική. Διαφορετικά όπλα ταιριάζουν καλύτερα σε διαφορετικές πίστες, οδηγώντας τους παίκτες να ανακαλύψουν το βάθος του οπλοστασίου καθώς ορίζουν τις στρατηγικές τους. Μετά από ένα 4-on-4 match, οι παίκτες αναδιανέμονται τυχαία σε νέες ομάδες, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να είναι με φίλους τους στην ίδια ομάδα και την επόμενη στιγμή να μάχονται εναντίον τους.

  • Free post-launch content: Πέντε πίστες οι οποίες θα είναι διαθέσιμες με την κυκλοφορία του παιχνιδιού - Urchin Underpass, Saltspray Rig, Walleye Warehouse, Blackbelly Skatepark και Arowana Mall - αποτελούν μία πολύ καλή αρχή για τους παίκτες, αλλά μετά νέες πίστες θα γίνονται διαθέσιμες κάθε μερικές εβδομάδες και οι οποίες θα απαιτούν ακόμα μεγαλύτερες ικανότητες από τους παίκτες. Ως επιπλέον free post-launch περιεχόμενο, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν νέο εξοπλισμό καθώς και ένα ολοκαίνουριο Ranked Battle mode με την ονομασία Tower Control. Ένα κύριο update του παιχνιδιού τον Αύγουστο θα επιτρέψει σε 4 φίλους να φτιάξουν μία ομάδα και να αγωνιστούν έναντίον άλλων ομάδων, όπως και να παίξουν ''κλειστά'' online matches όπου και οι 8 παίκτες είναι φίλοι και έχουν χωριστεί σε 2 ομάδες. Επίσης, τον Αύγουστο θα έρθει και ένα μυστηριώδες τρίτο Ranked Battle mode, το Rainmaker, καθώς και μία σειρά αντικειμένων, η οποία θα εμπλουτίσει τις επιλογές των παικτών όσον αφορά την εμφάνισή τους και πολλά άλλα!

  • Splatfests: Θεματικά events με την ονομασία Themed Splatfest θα ζητούν από τους παίκτες από όλη την Ευρώπη να δώσουν μία απάντηση σε πολύ απλές ερωτήσεις όπως … Προτιμάτε περισσότερο τους σκύλους ή τις γάτες; Οι παίκτες έτσι θα διαλέξουν την μία από τις 2 πλευρές την οποία θα εκπρωσωπήσουν στο Splatfest! Αυτά τα events θα έχουν το δικό τους σύστημα αξιολόγησης, ενώ βασισμένο πάνω στη συνολική βαθμολόγηση του παίκτη ένα χρήσιμο item με την ονομασία “Super Sea Snail” μπορεί να ληφθεί μόλις ολοκληρωθεί το event, βοηθώντας έτσι τον παίκτη να εμπλουτίσει τον εξοπλισμό του. Ετοιμαστείτε για το πρώτο Splatfest στις 27 Ιουνίου με την ερώτηση να είναι... «Ποιο είδος μουσικής προτιμάτε: rock ή pop?» Σχετικά με το πρώτο Splatfest, τα Super Sea Snails θα δοθούν στην νικήτρια πλευρά!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Splatoon, μπορείτε να επισκεφτείτε το website του παιχνιδιού και μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη Splatoon Facebook page για περισσότερα νέα!

*Τιμή προσφοράς: €35.99; Κανονική τιμή: €39.99 – Το Splatoon Global Testfire θα πρέπει να έχει γίνει download από το Nintendo eShop στο ίδιο Wii U πριν την αγορά του Splatoon.

 

Tags: