Το trailer του Pokémon Unite έσπασε το ρεκόρ dislikes της Nintendo

Εκθρόνισε το Metroid Prime: Federation Force
29 Ιουνίου 2020 10:56
Το trailer του Pokémon Unite έσπασε το ρεκόρ dislikes της Nintendo

Οι λάτρεις των Pokémon φαίνεται πως δε συμπάθησαν ιδιαίτερα το νέο κεφάλαιο της σειράς. Αναλυτικότερα, η The Pokémon Company σε συνεργασία με την Tencent ανακοίνωσαν πρόσφατα το Pokémon Unite και κατάφεραν με το πρώτο trailer του τίτλου να σπάσουν το ρεκόρ dislikes της Nintendo.

Αναλυτικότερα, το επίσημο βίντεο της ανακοίνωσης έχει αυτή τη στιγμή 157 χιλιάδες dislikes. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως είναι το βίντεο με τα περισσότερα ‘Δεν μου αρέσει’ σε επίσημο κανάλι της Nintendo. Ο κάτοχος του προηγούμενου αρνητικού αυτού ρεκόρ ήταν το Metroid Prime: Federation Force, αφού το trailer αποκάλυψης του τίτλου από την E3 2015 έχει 95 χιλιάδες dislikes.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, πρόκειται για ένα πέντε εναντίον πέντε team-based MOBA παιχνίδι, στο πνεύμα των DOTA και League of Legends, το οποίο θα κυκλοφορήσει για Nintendo Switch και τις mobile συσκευές.

Ο λόγος που μάλλον το Unite απογοήτευσε τους παίκτες είναι οι υψηλές προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η The Pokémon Company πριν την αποκάλυψη. Πολλοί περίμεναν κάποιο νέο Detective Pikachu παιχνίδι, remakes των Pokémon Diamond & Pearl, ενώ πριν το event ήταν trending το ‘Pokémon Let’s Go’.