Η Square Enix θα ανακοινώσει ‘αρκετά’ νέα παιχνίδια μέσα στους επόμενους μήνες

Μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου
29 Ιουνίου 2020 09:26
Η Square Enix θα ανακοινώσει ‘αρκετά’ νέα παιχνίδια μέσα στους επόμενους μήνες

Όπως φαίνεται, η Square Enix θα αρχίσει σύντομα να ανοίγει τα χαρτιά της. Σύμφωνα με το Gematsu, η εταιρία ξεκαθάρισε στους μετόχους της πως σκοπεύει να παρουσιάσει αρκετά νέα παιχνίδια μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου. Το αρχικό πλάνο ήταν για ένα ψηφιακό event που θα αντικαθιστούσε την παραδοσιακή συνέντευξη Τύπου που είχε στα πλάνα της η εταιρία για την E3, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια δεν ήταν ακόμα έτοιμα για να τα δει το ευρύ κοινό. Πλέον οι αποκαλύψεις θα γίνουν ξεχωριστά.

Συγκεκριμένα, η εταιρία δήλωσε:

Κανονικά θα ανακοινώναμε τα νέα μας παιχνίδια στην E3. Είχαμε προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου ως ένα event-αντικαταστάτη, αλλά δεν μπορούσαμε να το κάνουμε πραγματικότητα, δεδομένου ότι τα παιχνίδια δεν ήταν έτοιμα.

Θα ανακοινώσουμε νέους τίτλους αυτόνομα, στο σωστό timing. Αρκετοί θα κάνουν το ντεμπούτο τους μεταξύ Ιουλίου και Αυγούστου.

Η αρχή έχει ήδη γίνει για την Square Enix, αφού όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικές ημέρες, η εταιρία αποκάλυψε το Kingdom Hearts: Melody of Memory. Πρόκειται για ένα εναλλακτικό rhythm-action παιχνίδι που αναμένεται αργότερα μέσα στο έτος. Παράλληλα, στο πρόσφατο event του PS5, η εταιρία αποκάλυψε το Project Athia.

Tags: