Έρχονται πέντε mobile τίτλοι από τη Nintendo μέχρι το 2017

Όπως δήλωσε ο CEO της εταιρίας Satoru Iwata
08 Μαΐου 2015 09:32
Έρχονται πέντε mobile τίτλοι από τη Nintendo μέχρι το 2017

Σε meeting με επενδυτές της Nintendo που αφορούσε τα κέρδη του 2014, ο CEO και πρόεδρος της εταιρίας Satoru Iwata, δήλωσε πως το πρώτο παιχνίδι της Nintendo για smartphone θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέλος του χρόνου, ενώ άλλα τέσσερα θα ακολουθήσουν μέχρι το 2017. Επίσης ο Iwata δήλωσε πως η Nintendo θα προσέξει ιδιαίτερα την νέα της πλατφόρμα και δεν θα εκδώσει ports από υπάρχοντες τίτλους. 

Ο Iwata υπερασπίζεται τον λιγοστό αριθμό mobile τίτλων με την εξής φράση: "Μπορεί να νομίζετε ότι είναι μικρός αριθμός, αλλά όταν σκοπεύουμε να κάνουμε κάθε τίτλο μια επιτυχία και επειδή θέλουμε να δουλεύουμε διεξοδικώς τον κάθε τίτλο για αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία τους, τότε αυτός ο αριθμός δεν είναι καθόλου μικρός και θα πρέπει να τονίζει την σοβαρή αφοσίωση μας στον τομέα των έξυπνων συσκευών."

Να σημειώσουμε πως η Nintendo θα συνεχίσει να παράγει κανονικά τις δικές της κονσόλες ενώ να υπενθυμίσουμε πως μια κονσόλα με την κωδική ονομασία NX είναι υπό ανάπτυξη. Η Nintendo ελπίζει πως μέσα από αυτά τα παιχνίδια  θα γίνει πιο οικεία προς τους καταναλωτές ώστε να εξερευνήσουν και τα υπόλοιπα προϊόντα της.       

Tags: