Στο Cyberpunk 2077 θα μπορείτε να καλέσετε το αυτοκίνητό σας όπως το άλογο στο Witcher 3

...και θα έρχεται κορνάροντας!
28 Ιουνίου 2020 17:06
Στο Cyberpunk 2077 θα μπορείτε να καλέσετε το αυτοκίνητό σας όπως το άλογο στο Witcher 3

Θυμάστε την δημοφιλή σειρά των 80’s «ο Ιππότης της ασφάλτου» που ο David Hasselhoff καλούσε τον Κίτ κι αυτός ερχόταν μόνος του; Όπως φαίνεται κάτι ανάλογο θα βιώσουν και οι παίκτες στο Cyberpunk 2077, αφού θα έχουν τη δυνατότητα εκτός από το να κλέψουν οποιοδήποτε αυτοκίνητο επιθυμούν -αν έχουν το συγκεκριμένο ability- να καλούν με το πάτημα ενός κουμπιού και το προσωπικό τους αμάξι, το οποίο θα οδηγεί μόνο του και θα έρχεται στον παίκτη κορνάροντας!

Όπως το πιστό άτι Roach του Geralt στο The Witcher 3, έτσι οι παίκτες θα μπορούν να έχουν το ανάλογο «πιστό» τους αυτοκίνητο και να το τροποποιήσουν εμφανισιακά ή μηχανικά όπως επιθυμούν, αλωνίζοντας τους δρόμους της Night City και των περιχώρων της. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οποιαδήποτε περιοχή αλά Saints Row για να γίνει η παράδοση του αυτοκινήτου.  

Η κάμερα της οδήγησης θα μπορεί να αλλάζει σε τρίτο ή πρώτο πρόσωπο ανάλογα το ποια εξυπηρετεί καλύτερα της ανάγκες των παικτών.

Το Cyberpunk 2077 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου για τα Xbox One, PS4 και PC. Ο τίτλος θα είναι από την πρώτη μέρα playable στα PS5 και Xbox Series X και μελλοντικά θα λάβει και μια δωρεάν ενημέρωση για να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες των κονσολών επόμενης γενιάς.