Νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν το setting του AC: Syndicate

Από μια νέα teaser εικόνα
08 Μαΐου 2015 08:46
Νέα στοιχεία που επιβεβαιώνουν το setting του AC: Syndicate

H Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video με το οποίο ενημερώνει ότι η παρουσίαση του νέου Assassin's Creed τίτλου θα γίνει στις  12 Μαΐου.  Ωστόσο μία εικόνα που δημοσιεύτηκε στην aμερικάνικη ιστοσελίδα της εταιρίας έρχεται να επιβεβαιώσει to leak που είχε γίνει από το Kotaku για το βικτωριανό setting του παιχνιδιού.

Αρχικά στη σιδερογροθιά βλέπουμε χαραγμένο το motto “strength through loyalty” το οποίο είναι μετάφραση από την δημοφιλές λατινική φράση “forties quo fidelius”. Η φράση όμως “God save the Queen”, η αναφορά στα “rooks”, τα οποία είναι είδος πτηνών που βρίσκουμε στην Αγγλία αλλά και η φράση “We forge the chains we wear in life” από το βιβλίο “The Cricket On The Hearth” του Charles Dickens που δημοσιεύτηκε το 1845, φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις φήμες πως θα εκτυλίσσεται στην βικτωριανή εποχή.

Εμείς περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα στις 12 Μαΐου από την επίσημη παρουσίαση του Assassin's Creed Syndicate, όπως εν τέλει θα ονομάζεται, που θα γίνει στις 19:00 ώρα Ελλάδος.     

 

Tags: