Το πρώτο trailer του Crash Bandicoot 4 ταξιδεύει στο χρόνο και τη νοσταλγία μας!

Σε λίγους μήνες η κυκλοφορία του!
22 Ιουνίου 2020 18:07
Το πρώτο trailer του Crash Bandicoot 4 ταξιδεύει στο χρόνο και τη νοσταλγία μας!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Activision αποκάλυψε πλήρως το Crash Bandicoot 4: It’s About Time. Πράγματι η κανονική παρουσίαση ήταν καλύτερη από τις διαρροές, αφού επιτέλους είδαμε εν δράσει το παιχνίδι στο Summer Game Fest του Geoff Keighley.

Αναλυτικότερα, τα φώτα της δημοσιότητας είδε ένα χορταστικό trailer με μπόλικα gameplay πλάνα από διάφορους κόσμους που θα επισκεφτούμε και διάφορους playable χαρακτήρες, όπως ο Crash και η Coco. Όπως θα δείτε και παρακάτω, το παιχνίδι υιοθετεί το κλασσικό gameplay της σειράς και δεν κάνει την μετάβαση σε κάποια open world δομή. Αντιθέτως, εμπλουτίζει την παραδοσιακή φόρμουλα με νέα στοιχεία και μηχανισμούς.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time αναπτύσσεται από την Toys for Bob, δηλαδή το στούντιο που είχε αναλάβει το Spyro Reignited Trilogy. Το σενάριο θα περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι στο χρόνο και θα ταξιδεύσει και εσάς, αφού θα συνεχίζει τα γεγονότα της βασικής τριλογίας της Naughty Dog.

Συγκεκριμένα, ο Crash είναι ανέμελος στο νησί του το 1998, όταν σε μια σπηλιά βρίσκει την κρυμμένη μάσκα Lani-Loli. Πρόκειται για μια από τις Quantum Masks που γνωρίζει τον φίλο του Crash, τον αγαπημένο όλων Aku-Aku. Ξαφνικά ένα Quantum Rift εμφανίζεται και οι ήρωες μας αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν για να σταματήσουν όποιον ευθύνεται.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου του 2020 για το PlayStation 4, καθώς και για το Xbox οικοσύστημα των Xbox One και Xbox Series X.