Το FIFA 21 στο PC θα είναι ίδιο με την προηγούμενης γενιάς έκδοση των PS4 και Xbox One

Δε θα λάβει τις αναβαθμίσεις των PS5 και Xbox Series X
22 Ιουνίου 2020 10:22
Το FIFA 21 στο PC θα είναι ίδιο με την προηγούμενης γενιάς έκδοση των PS4 και Xbox One

Στο πλαίσιο του EA Play Live 2020 που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα, η EA ανακοίνωσε το FIFA 21. Η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα έρθει στην αγορά περίπου στο ίδιο διάστημα με τα PlayStation 5 και Xbox Series X και έτσι η εταιρία έχει ετοιμάσει μια επόμενης γενιάς έκδοση.

Ωστόσο, φαίνεται πως οι PC gamers θα πρέπει να συμβιβαστούν με την έκδοση της προηγούμενης γενιάς. Όπως ανακάλυψε το Eurogamer, το FAQ τμήμα της επίσημης σελίδας του παιχνιδιού αναφέρει πως η PC έκδοση θα είναι ίδια με αύτη των PlayStation 4 και Xbox One. Η EA σκοπεύει να μιλήσει για αυτήν μελλοντικά, χωρίς να ξέρουμε ούτε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Τι θα χάσουν, λοιπόν, οι PC παίκτες; Για την ώρα δεν υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες, αλλά σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού η next-gen έκδοση θα εκμεταλλεύεται τους SSDs των κονσολών για αστραπιαία loading times. Παράλληλα, το σύστημα φωτισμού είναι βελτιωμένο, αφού το παιχνίδι θα έχει deferred lighting και rendering για πιο ρεαλιστικά περιβάλλοντα και μια πιο πιστή αναπαράσταση κάθε πτυχής του αθλήματος. Επιπροσθέτως, η EA υπόσχεται πως με τις next-gen τεχνολογίες της έχει βελτιώσει δραματικά τα σώματα των παικτών, τα καιρικά φαινόμενα, τον ήχο και πολλά ακόμη.

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One και PC. Η επόμενης γενιά έκδοση των PlayStation 5 και Xbox Series X δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Tags: