Το Cyberpunk 2077 θα είναι συμβατό από την πρώτη μέρα με το PlayStation 5

Οι κανονικές next-gen αναβαθμίσεις θα αργήσουν ωστόσο
19 Ιουνίου 2020 17:51
Το Cyberpunk 2077 θα είναι συμβατό από την πρώτη μέρα με το PlayStation 5

Πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για τη νέα καθυστέρηση που έλαβε το Cyberpunk 2077. Η πολωνική εταιρία ανακοίνωσε μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τελικά στις 19 Νοεμβρίου και όχι στις 17 Σεπτεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Τώρα, μια ευχάριστη πληροφορία ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας που αφορά όσους σκοπεύουν στο τέλους του έτους να επενδύσουν στο PlayStation 5 και το Xbox Series X. Αναλυτικότερα, καθώς ακόμα δεν έχουμε αναλυτικές πληροφορίες για το backwards compatibility του PS5, η CD Projekt πήρε την κατάσταση στα χέρια της και επιβεβαίωσε πως το Cyberpunk 2077 θα είναι συμβατό από την πρώτη μέρα με το PlayStation 5, ως backwards compatible τίτλος.

Όσον αφορά το Xbox οικοσύστημα τώρα, γνωρίζουμε πως σχεδόν όλα τα παιχνίδια του Xbox One να είναι συμβατά με το Xbox Series X. Η CD Projekt επιβεβαίωσε πάντως και αυτή με τη σειρά της πως τα Xbox One αντίτυπα θα είναι πλήρως συμβατά με το Xbox Series X επίσης από την πρώτα μέρα, ως backwards compatible τίτλος.

Τέλος, το στούντιο τόνισε ότι δε θα σταθεί απλά στο backwards compatiblity και θα αναβαθμίσει το παιχνίδι για να υποστηρίζει πλήρως το hardware της επόμενης γενιάς. Αυτό θα συμβεί με μια δωρεάν αναβάθμιση για όλους. Ναι, και οι κάτοχοι της PS4 έκδοση θα λάβουν δωρεάν την PS5 έκδοση, ακριβώς όπως θα συμβεί και για το Xbox οικοσύστημα χάρη στη Smart Delivery τεχνολογία.