ΔΙΑΡΡΟΗ: 22 χρόνια μετά το Crash Bandicoot 4 είναι γεγονός!

It’s About Time!
19 Ιουνίου 2020 17:24
ΔΙΑΡΡΟΗ: 22 χρόνια μετά το Crash Bandicoot 4 είναι γεγονός!

Όπως όλα δείχνουν, οι φήμες πως σας είχαμε μεταφέρει ήταν αληθινές. Η Activision ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο Crash Bandicoot παιχνίδι. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο remaster ή remake, αλλά για μια κανονική συνέχεια της λατρεμένης σειράς.

Το παιχνίδι θα έχει τίτλο Crash Bandicoot 4: It's About Time. Αυτό σημαίνει πως είναι το πρώτο αριθμημένο κεφάλαιο της σειράς μετά από 22 χρόνια, αφού το Crash Bandicoot 3: Warped κυκλοφόρησε το 1998 για το πρώτο PlayStation.

Ακολουθεί η αγγλική περιγραφή του παιχνιδιού και το εξώφυλλό του.

Crash is relaxing and exploring his island in his time, 1998, when he finds a mysterious mask hidden away in a cave, Lani-Loli. The mask is one of the Quantum Masks and apparently knows Aku-Aku, Crash’s mask friend! With the Quantum Masks returning and a Quantum Rift appearing near our heroes, they decide to bravely head through to different times and dimensions to stop whoever is responsible.

Όπως βλέπουμε από το εξώφυλλο, το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Toys for Bob. Πρόκειται για το στούντιο που είχε αναλάβει το Spyro Reignited Trilogy. Το σενάριο θα περιστρέφεται γύρω από το ταξίδι στο χρόνο. Συγκεκριμένα, ο Crash είναι ανέμελος στο νησί του το 1998, όταν σε μια σπηλιά βρίσκει την κρυμμένη μάσκα Lani-Loli. Πρόκειται για μια από τις Quantum Masks που γνωρίζει τον φίλο του Crash, τον αγαπημένο όλων Aku-Aku. Ξαφνικά ένα Quantum Rift εμφανίζεται και οι ήρωες μας αποφασίζουν να το χρησιμοποιήσουν για να σταματήσουν όποιον ευθύνεται.

Όλα αυτά διέρρευσαν από την ταϊβανέζικη επιτροπή ηλικιακής ταξινόμησης παιχνιδιών και όπως επισημαίνει ο αναλυτής της βιομηχανίας, Daniel Ahmad, το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να αποκαλυφθεί πλήρως στις 22 Ιουνίου. Σημειώνει μάλιστα πως δεν υπάρχει στα σκαριά Nintendo Switch έκδοση, αλλά μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για PS4, Xbox One και Xbox Series X εκδόσεις.

Όπως όλα δείχνουν, λοιπόν, σε μερικές μέρες από τώρα θα δούμε και το πρώτο trailer για την μεγάλη επιστροφή του Crash.