Η EA θα υποστηρίξει το Nintendo Switch με 7 νέους τίτλους

Μέσα στο επόμενο έτος
19 Ιουνίου 2020 10:34
Η EA θα υποστηρίξει το Nintendo Switch με 7 νέους τίτλους

Όπως είναι γνωστό, η EA ανέκαθεν υποστήριζε τις κονσόλες, το PC, αλλά και τις mobile συσκευές με αρκετούς τίτλους, διευρύνοντας την πλούσια βιβλιοθήκη της σε διαφορετικό κοινό και βάσεις χρηστών. Ενώ η εκδότρια εταιρία έχει αρχίσει να αγαλλιάζει σιγά-σιγά τη νέα γενιά, αναπτύσσοντας όπως μάθαμε αρκετούς τίτλους για τα PS5 και Xbox Series X, καθώς και με το να φέρει κάποια από τα παιχνίδια της πίσω στο Steam, ετοιμάζει παράλληλα και επτά νέους τίτλους για το Nintendo Switch.

Όπως αποκαλύφθηκε στο EA Play Live 2020, η εταιρία έδειξε έντονο ενδιαφέρον να φέρει περισσότερους τίτλους στην υβριδική κονσόλα τους επόμενους 12 μήνες. Προς το παρόν γνωρίζουμε για το Burnout Paradise Remastered το οποίο κυκλοφορεί σήμερα 19 Ιουνίου, το Apex Legends το οποίο έρχεται μέσα στο τρέχων έτος και το FIFA 21 ως «Legacy Edition».

Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν τα υπόλοιπα παιχνίδια που προορίζονται για το Switch αφορούν τους νέους τίτλους που παρουσιάστηκαν στο σόου όπως το Lost in Random ή το νέο παιχνίδι του Josef Fares It Takes Two. Όπως και να’ χει όμως είτε τα παιχνίδια αυτά είναι remasters, είτε εντελώς νέα παιχνίδια, είναι ενθαρρυντικό ότι η εταιρία συνεχίζει να υποστηρίζει την πλατφόρμα της  Nintendo.