Πρώτα gameplay πλάνα από το Star Wars: Squadrons (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από το EA Play Live 2020
19 Ιουνίου 2020 01:46
Πρώτα gameplay πλάνα από το Star Wars: Squadrons (ΒΙΝΤΕΟ)

Πιστή στο ραντεβού της η Electronic Arts δημοσίευσε ένα ολοκαίνουργιο gameplay βίντεο από τον επερχόμενο τίτλο, Star Wars: Squadrons. Το εν λόγω παιχνίδι αποκαλύφθηκε πριν μερικές ημέρες με ένα cinematic trailer και τώρα, μέσα από το EA Play Live 2020 είδαμε τα πρώτα πλάνα.

Το εν λόγω gameplay βίντεο είχε διάρκεια πέντε λεπτά περίπου και σε αυτό είδαμε μάχες μεγάλης κλίμακας με σκάφη που οι fans του franchise έχουν αγαπήσει από τις ταινίες, όπως παραδείγματος χάρη τα X-Wing. Το Squadrons βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Motive Studios σε συνεργασία με την Lucasfilm και εστιάζει στο single-player, καθώς και σε πολλαπλά multiplayer modes, ενώ παράλληλα γνωστοποιήθηκε ότι δε θα έχει microtransactions.

Η εταιρία περιγράφει το παιχνίδι ως μια "καθηλωτική, πρώτου προσώπου εμπειρία" που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Το Star Wars: Squadrons αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Οκτωβρίου για PS4, Xbox One και PC. Θα υποστηρίζει VR στα PlayStation 4 και PC, ενώ θα έχει και cross-play.