Νέες πληροφορίες για το Spider-Man: Miles Morales - Αντίστοιχη κλίμακα με το Uncharted: The Lost Legacy

«Είναι ένα παιχνίδι που αφορά τον Miles»
20 Ιουνίου 2020 09:40
Νέες πληροφορίες για το Spider-Man: Miles Morales - Αντίστοιχη κλίμακα με το Uncharted: The Lost Legacy

Το Spider-Man: Miles Morales δημιούργησε αρκετές απορίες μετά τη λήξη του PS5 event. Η σύγχυση που προκλήθηκε ήταν αν το παιχνίδι αφορά standalone τίτλο ή αν πρόκειται για expansion ενός ενδεχομένως remaster του παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει στο PS4. Την κατάσταση παράλληλα έκανε χειρότερη ένα στέλεχος της Sony που σε μια συνέντευξή του υποστήριξε το τελευταίο.

Η Insomniac παίρνει τώρα την κατάσταση στα χέρια της και μέσω του Brian Horton στο PlayStation Blog εξήγησε ότι το Spider-Man: Miles Morales είναι ότι ήταν το Uncharted: The Lost Legacy για τη σειρά Uncharted. Το Lost Legacy ήταν ένα εξαιρετικό spin-off, όμως ήταν μικρότερο από τα κυρίως παιχνίδια. Συνεπώς και το Spider-Man: Miles Morales θα είναι μικρότερο σε σχέση με τον προκάτοχό του και σίγουρα δεν θα είναι κάποιο remaster με extra περιεχόμενο. Αντιθέτως, θα είναι ένας  standalone τίτλος.

Το Spider-Man: Miles Morales θα τοποθετείται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα του πρώτου κατά τη διάρκεια του χειμώνα στη χιονισμένη Ν. Υόρκη, όπου λίγο πριν τα Χριστούγεννα θα ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ μιας εταιρίας ηλεκτρισμού και μιας εγκληματικής συμμορίας, με τον Miles να βρίσκεται στη μέση.

Ο Horton μιλώντας για το μέγεθος του τίτλου δήλωσε πως το παιχνίδι δεν θα είναι μικρό.

Θα βιώσετε μια πλήρη ιστορία με τον Miles. Η κλίμακά του θα μοιάζει με το Uncharted: The Lost Legacy. Το Miles Morales είναι ένας σημαντικός τίτλος, αρκετά συναισθηματικός και μια εμπειρία ουσιαστική που θα επεκτείνει το σύμπαν του Marvel's Spider-Man.

Ως προς το gameplay και τον οπτικό τομέα, ο Horton επισήμανε να περιμένουμε αστραπιαίο loading, ray-tracing, 3D audio και επίδειξη των ικανοτήτων του DualSense controller. Οι χαρακτήρες έχουν αναβαθμιστεί με 4D scans, βελτιωμένες σκιάσεις του δέρματος για επιπλέον ρεαλισμό, ενώ στα μαλλιά έχουν προσδεθεί τακτικές για πιο φυσικό αποτέλεσμα στη κίνηση.  Η πόλη επίσης  έχει εμπλουτιστεί με νέα εντυπωσιακά assets.

Όσον αφορά τον Peter Parker, ο Horton έδωσε ένα hint στους fans λέγοντας:

Πολλοί από εσάς θα αναρωτιέστε τι έχει απογίνει ο Peter Parker. Μη στεναχωριέστε, έχουμε ακόμα πολλές ιστορίες να πούμε γι’ αυτόν. Αυτό το παιχνίδι όμως αφορά καθαρά τον Miles. Είναι ένα κρίσιμο μέρος του Spider-Man σύμπαντος και σίγουρα δεν θέλετε να το προσπεράσετε.

Για περισσότερα νέα σχετικά με το Spider-Man: Miles Morales, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.