Έτος κυκλοφορίας και νέες πληροφορίες για το Horizon Forbidden West του PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Απευθείας από την Guerrilla Games
18 Ιουνίου 2020 08:11
Έτος κυκλοφορίας και νέες πληροφορίες για το Horizon Forbidden West του PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει λίγες ημέρες από το ειδικό event της Sony, όπου είδαμε νέα παιχνίδια που θα καταφθάσουν μελλοντικά στο PlayStation 5. Ένας τίτλος που σίγουρα έκλεψε την παράσταση ήταν η νέα περιπέτεια της Aloy που ακούει στο όνομα Horizon Forbidden West, την οποία και θα δούμε αποκλειστικά στο PS5 και όχι στο PlayStation 4.

Τώρα, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι του PlayStation δημοσιεύτηκε ένα φρέσκο βίντεο, στο οποίο η Guerrilla Games και συγκεκριμένα ο game director του τίτλου, Mathijs de Jonge, δίνει μερικές νέες πληροφορίες. Παρόλο που η διάρκειά του είναι περίπου τρία λεπτά, δεν είδαμε κάποια νέα πλάνα, αλλά χρησιμοποιήθηκαν αυτά που παρακολουθήσαμε όλοι στο event της Sony.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε το έτος κυκλοφορίας του παιχνιδιού, με την ομάδα να στοχεύει για κυκλοφορία το 2021, ενώ παράλληλα μάθαμε ότι δε θα έχει σχεδόν καθόλου loadings και ο χάρτης του θα είναι πολύ μεγαλύτερος, αφού θα μπορείτε να περιπλανηθείτε και στο βυθό και θα εκτείνεται από το Πολιτεία της Γιούτα μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό. Τέλος, το sequel θα έχει δεκάδες νέους μηχανικούς εχθρούς και καιρικά φαινόμενα όπως καταιγίδες.

Το Horizon Forbidden West αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 5 το 2021. Δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.