Το Pokémon Café Mix είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι που προσέχετε τη δική σας καφετέρια

Και κυκλοφορεί σε μερικές ημέρες
17 Ιουνίου 2020 19:22
Το Pokémon Café Mix είναι το νέο δωρεάν παιχνίδι που προσέχετε τη δική σας καφετέρια

Στο πλαίσιο του πρόσφατου live stream της, η The Pokémon Company ανακοίνωσε ένα νέο δωρεάν παιχνίδι που έρχεται να εμπλουτίσει την λατρεμένη σειρά. Ο λόγος γίνεται για το Pokémon Café Mix, το οποίο ένας free-to-start τίτλος που θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch και τα smartphones στις 24 Ιουνίου.

Σε Pokémon Café Mix είστε υπεύθυνος μιας καφετέριας, την οποία επισκέπτονται μόνο Pokémon πλάσματα. Για να ικανοποιήσετε τις παραγγελίες τους θα πρέπει να λύσετε μερικά ιδιαίτερα puzzles. Παράλληλα, θα μπορείτε να επιστρατεύσετε Pokémon για το προσωπικό της καφετερίας, τα οποία θα σας βοηθούν με την επίλυση των γρίφων χάρη στις μοναδικές τους ικανότητες. Φυσικά, όσο προχωράτε στο παιχνίδι θα μπορείτε να επεκτείνετε την καφετέριά σας, να προσθέστε επιλογές στο μενού και να αγοράσετε νέα εργαλεία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο trailer που ακολουθεί. Αξίζει να σημειωθεί πως με τον ‘free-to-start’, η Nintendo εννοεί πως το βασικό gameplay προσφέρεται χωρίς καμία χρέωση, αλλά υπάρχουν προαιρετικές in-game αγορές.

Tags: