Νέα βίντεο από την παραγωγή του Halo Infinite – Έτσι ηχογραφήθηκαν τα οχήματα και οι εκρήξεις

Η 343 Industries επενδύει στο sound design
16 Ιουνίου 2020 10:21
Νέα βίντεο από την παραγωγή του Halo Infinite – Έτσι ηχογραφήθηκαν τα οχήματα και οι εκρήξεις

Το Halo Infinite αποκαλύφθηκε στην Ε3 του 2018 και από τότε έχουμε δει μόλις δύο trailers. Η μεγάλη παρουσίαση του παιχνιδιού γνωρίζουμε και επίσημα πως θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του ειδικού show που ετοιμάζει η Microsoft για τον Ιούλιο, το οποίο είναι ο αντικαταστάτης για την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρούσε στην E3.

Με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ξεκινήσει, λοιπόν, η 343 Industries έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη βίντεο από την παραγωγή του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα το εν λόγω βίντεο εστιάζει στην ομάδα που έχει αναλάβει τον ήχο του project και έτσι βλέπουμε πώς ηχογραφήθηκαν οι εκρήξεις του παιχνιδιού. Το στούντιο έστησε σε ένα ανοιχτό πεδίο ένα μεγάλο αριθμό μικροφώνων και ηχογράφησε διάφορες εκρήξεις, έτσι ώστε οι sound designers να έχουν αρκετό υλικό για να επεξεργαστούν.

Αυτό το βίντεο βέβαια δεν είναι το μόνο που έχει δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία δύο χρόνια, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα η ομάδα δημοσιεύει μέσα από το επίσημο Instagram account του franchise αντίστοιχα βίντεο από ηχογραφήσεις που έχουν γίνει για τα όπλα, τα οχήματα κι άλλες πτυχές του παιχνιδιού.

Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από διάφορα πρόσφατα βίντεο της σειράς.

Το Halo Infinite αναμένεται να κυκλοφορήσει μαζί με το Xbox Series X στο τέλος του έτους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει συγχρόνως και για το Xbox One αλλά και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μέσω Steam και Microsoft Store, ενώ θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Τέλος να σημειωθεί πως θα υποστηρίζει και την Smart Delivery τεχνολογία, πράγμα που σημαίνει πως θα μπορείτε με το ίδιο αντίτυπο να παίξετε σε οποιαδήποτε Xbox κονσόλα διαθέτετε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.