Ο σεναριογράφος του Rogue One εργάζεται στο Project Athia της Square Enix

Ο Gary Whitta είναι έτοιμος για…γράψιμο!
15 Ιουνίου 2020 16:56
Ο σεναριογράφος του Rogue One εργάζεται στο Project Athia της Square Enix

Πριν λίγες ημέρες η Sony διεξήγαγε το PlayStation 5 event της, όπου εκεί είδαμε όχι μόνο την κονσόλα, αλλά και πολλά παιχνίδια που θα καταφθάσουν σε αυτή. Ένα από αυτά ήταν το Project Athia, το επόμενο δημιούργημα της Square Enix. Πέρα από ένα σύντομο trailer οι πληροφορίες για το εν λόγω project είναι ελάχιστες, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε τελική ονομασία για το παιχνίδι, αφού μάλλον βρίσκεται σε σχετικά πρώιμο στάδιο ανάπτυξης.

Παρ' όλ' αυτά, τώρα ανακοινώθηκε μία ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια όσον αφορά το σενάριο του παιχνιδιού και συγκεκριμένα την γραφή του. Συγκεκριμένα, μάθαμε πως τον τομέα αυτόν θα τον αναλάβει ή μάλλον τον έχει ήδη αναλάβει ο Gary Whitta, ο συγγραφέας που έγραψε και το σενάριο του Rogue One: A Star Wars Story. Η πληροφορία προέρχεται από τον ίδιο τον Twitter λογαριασμό του Whitta, πράγμα που σημαίνει πως μιλάμε για επίσημη πληροφορία.

Ο Whitta πέρα από το Rogue One έχει βοηθήσει στην γραφή πολλών διάσημων franchises, όπως τα The Book of Eli, Star Wars Rebels, The Walking Dead και πολλά ακόμα. Πως σας φαίνεται εσάς αυτή η προσθήκη για το Project Athia; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: