Το μενού του PS5 θα φορτώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Νέες πληροφορίες για την κονσόλα της Sony
15 Ιουνίου 2020 15:10
Το μενού του PS5 θα φορτώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Έχουν περάσει λίγα εικοσιτετράωρα από το ειδικό event της Sony, στο οποίο μεταξύ άλλων είδαμε για πρώτη φορά πώς θα είναι το PlayStation 5. Η νέα κονσόλα της ιαπωνικής εταιρίας αναμένεται να καταφθάσει την περίοδο των εορτών, χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλυφθεί επίσημα η τιμή της.

Τώρα, ο Matt MacLaurin, ο οποίος είναι VP του UX design αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για την κονσόλα μέσα από τον λογαριασμό του στο LinedIn. Όπως μεταφέρει, το μενού (UI) του PS5 θα είναι 100% ανανεωμένο σε σχέση με του PS4. Επίσης, πρόσθεσε ότι έχουν «εμμονή» με τη λειτουργικότητα του συστήματος και στο πλαίσιο της ανανέωσης έχουν μείνει ελάχιστα ίδια στοιχεία από το μενού του PS4. Τέλος, η ομάδα του εστιάζει τόσο στην ταχύτητα και το μενού κυριολεκτικά φορτώνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου διάφορες λειτουργίες του.

Σε ένα άλλο σχόλιό του έγραψε:

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εξέλιξη του λειτουργικού συστήματος της κονσόλας. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι έχουμε καταφέρει, δεδομένου ότι είναι πολύ πρακτικό, ενώ παράλληλα φέρνει μια νέα οπτική αναδιάρθρωση του UI.

Δείτε παρακάτω μια εικόνα με όλες τις δηλώσεις του:

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά. Αξίζει να σημειωθεί, αν δεν το γνωρίζατε, πως θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις του PS5. Η μία θα είναι Digital έκδοση, μικρότερου όγκου που όμως δε θα έχει μέσο ανάγνωσης δίσκων και θα μπορεί να παίζει μόνο ψηφιακά παιχνίδια. Φυσικά θα υπάρξει και μία «κανονική» για τους λάτρεις των φυσικών αντιτύπων. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την κονσόλα της Sony, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.