Παράθυρο κυκλοφορίας και νέο trailer για το Everspace 2

Ανακοινώθηκε και η closed alpha
14 Ιουνίου 2020 17:04
Παράθυρο κυκλοφορίας και νέο trailer για το Everspace 2

Κατά τη διάρκεια του PC Gaming Show η Rockfish Games αποκάλυψε μέσω ενός νέου trailer περισσότερες πληροφορίες για το Everspace 2, όπως επίσης και το παράθυρο κυκλοφορίας του.

Το επερχόμενο sequel χάρη στη Kickstarter καμπάνια του φέρει αξιοσημείωτες αποχωρήσεις από τον προκάτοχό του, επιτρέποντας στους επίδοξους πιλότους να απολαύσουν μάχες στην ατμόσφαιρα των πλανητών για πρώτη φορά, προσφέροντας έτσι μια πιο πλούσια διαγαλαξιακή εμπειρία.

Το Everspace 2 θα περιλαμβάνει μια σειρά από νέα συστήματα αστεριών, στα οποία θα μπορείτε να μεταβείτε, είτε αναζητάτε έναν άλλο πιλότο, είτε επειδή θέλετε να κάνετε το δικό σας συναρπαστικό διαστημικό ταξίδι. Όπως στο αρχικό παιχνίδι οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν το διαστημόπλοιό τους με πολλούς τρόπους, όπως η εμφάνιση, αλλά και τα mods που θα του δώσουν μοναδικό firepower. Επίσης, θα υπάρχουν διαφορετικά classes να επιλέξετε, όπου το κάθε ένα θα έχει τις δικές του δυνάμεις και αδυναμίες.

Η closed alpha του θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμη για PlayStation 4, Xbox One και PC. Το Everspace 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021. Δείτε το trailer στον ακόλουθο player.