Όλα όσα μάθαμε για το Resident Evil 8 – Έρχεται με την αναβαθμισμένη RE Engine (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι developers μιλούν για το επερχόμενο κεφάλαιο
12 Ιουνίου 2020 19:47
Όλα όσα μάθαμε για το Resident Evil 8 – Έρχεται με την αναβαθμισμένη RE Engine (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις ατέλειωτες φήμες των τελευταίων μηνών, εχθές κατά τη διάρκεια του PS5 event της Sony αποκαλύφθηκε το Resident Evil 8 ή αλλιώς Resident Evil Village. Πρόκειται για το όγδοο κεφάλαιο της διάσημης σειράς της Capcom που αναμένεται να καταφθάσει μέσα στο 2021 για τη νέα γενιά κονσολών και το PC. Ωστόσο, εκτός από το trailer που είδαμε, δημοσιευτήκαν μερικές ακόμη πληροφορίες, αλλά και ένα βίντεο με τους developers να μιλούν για τον επερχόμενο τίτλο.

Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι δημιουργήθηκε εξ’ αρχής για τη νέα γενιά κονσολών από την αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών RE Engine την οποία γνωρίσαμε στο Resident Evil 7 και τώρα φρεσκαρίστηκε κι άλλο. Το νέο αυτό κεφάλαιο θα μας πει την ιστορία του Ethan και του Chris, ενώ όπως γνωστοποιήθηκε ένας χαρακτήρας θα μας πει «αντίο» και δεν θα τον δούμε ξανά σε κάποια συνέχεια του franchise. Δηλαδή, θα είναι η τελευταία φορά που θα δούμε έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα, χωρίς όμως (όπως είναι προφανές) να έχει αποκαλυφθεί ποιος θα είναι αυτός.

Επίσης, το gameplay θα δούμε να είναι λίγο περισσότερο προσανατολισμένο στη δράση, χωρίς όμως να χάνει την horror ταυτότητά του. Μέσα από την εικόνα που θα δείτε παρακάτω, αποκαλύφθηκε και το ανανεωμένο inventory που θυμίζει έντονα τη βαλίτσα από το Resident Evil 4. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Resident Evil 8 δεν θα έχει loadings. Τέλος, αποκαλύφθηκε και ένα δεύτερο key-art με τους developers να επισημαίνουν ότι αποκαλύπτει πολλά και θα πρέπει να το κοιτάξετε πολύ καλά.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το βίντεο με τους Tsuyoshi Kanda και Peter Fabiano να μιλούν για το πόνημά τους, μέσα από τον player παρακάτω.