Ναι, μπορείτε να τοποθετήσετε το PlayStation 5 και οριζόντια

Νέες εικόνες λύνουν την απορία
12 Ιουνίου 2020 19:18
Ναι, μπορείτε να τοποθετήσετε το PlayStation 5 και οριζόντια

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές ώρες η Sony αποκάλυψε επιτέλους την εμφάνιση του PlayStation 5. Αναλυτικότερα είδαμε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών, το οποίο έδειχνε το νέο σύστημα της εταιρίας από διάφορες οπτικές γωνίες. Αν και αναμενόμενο, πολλοί χρήστες δεν ήταν σίγουροι αν θα μπορούν να τοποθετήσουν την κονσόλα οριζόντια, κατακλύζοντας τα social media του PlayStation, αλλά και τα διάφορα gaming forums του διαδικτύου με ερωτήσεις.

Η απάντηση, λοιπόν, είναι θετική. Η κονσόλα μπορεί να τοποθετηθεί κανονικά οριζόντια, υπάρχει όμως ένα μικρό ‘αλλά’. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η κονσόλα φαίνεται να στηρίζεται ενδεχομένως στην ίδια βάση την οποία χρησιμοποιεί και για την κάθετη τοποθέτησή της. Αυτό μάλλον συμβαίνει για να είναι σταθερή όπου κι αν την τοποθετήσετε, αφού τα κυρτά πλαϊνά πλαστικά δεν θα το επέτρεπαν.

Ακολουθούν οι σχετικές εικόνες.

Το PlayStation 5 αναμένεται να κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την κονσόλα της Sony, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.