Το The Pathless θα κυκλοφορήσει επανασχεδιασμένο και στο PS5

Με το DualSense να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο
12 Ιουνίου 2020 12:18
Το The Pathless θα κυκλοφορήσει επανασχεδιασμένο και στο PS5

Το στούντιο Giant Squid που στο παρελθόν μας είχε χαρίσει το Abzu, ανακοίνωσε στο PlayStation Blog πως το The Pathless, το οποίο είναι το επόμενο παιχνίδι που αρχικά είχαν ανακοινώσει για το PS4 στο The Game Awards 2018 θα έρθει και στο PS5 ειδικά επανασχεδιασμένο για την next-gen κονσόλα της Sony.

Ο  creative director του παιχνιδιού Matt Nava εξηγεί πως το DualSense controller θα προσφέρει μια αρκετά πιο immersive εμπειρία στους παίκτες, καθώς οι haptic sensors θα επιτρέπουν να νοιώσουμε κάθε καρδιοχτύπι του κόσμου που έχουν δημιουργήσει, όπως επίσης και την ένταση του τόξου, του βέλους, ακόμα και το βρυχηθμό ενός boss που είναι έτοιμο να μας επιτεθεί.

Η προηγμένη επεξεργασία ήχου του συστήματος συμπληρώνει, θα δίνει έμφαση στον τρισδιάστατο ήχο του παιχνιδιού, ενώ ο ταχύτατος SSD θα εκμηδενίσει τους χρόνους φορτώματος στον ανοιχτό του κόσμο. Χαριτολογώντας, μάλιστα, λέει ότι μιας και πλέον οι γνωστές loading bars θα αποτελούν παρελθόν, δεν θα έχουμε καν χρόνο να τσεκάρουμε ούτε το τηλέφωνό μας.  

Το The Pathless αναμένεται προς το τέλος του έτους για PS4, PS5 και PC. Παρακάτω μπορείτε να ρίξετε ξανά μια ματιά στο trailer.