Αποκαλύφθηκε το gameplay του Deathloop και θα το ζήλευε μέχρι και ο Tarantino (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πλάνα από το PlayStation 5
12 Ιουνίου 2020 01:02
Αποκαλύφθηκε το gameplay του Deathloop και θα το ζήλευε μέχρι και ο Tarantino (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε το Deathloop που είχε ανακοινωθεί από την Bethesda στην περσινή Ε3; Τώρα πήραμε μια πρώτη γεύση από το gameplay του τίτλου που αναπτύσσει η Arkane Lyon και ναι, είναι ένα ενδιαφέρον κράμα από Prey, Dishonored και κάτι από Bioshock στην αισθητική του, ενώ το στιλ του είναι ιδιαίτερα επηρεασμένο και από τις ταινίες του Quentin Tarantino. Δύο επαγγελματίες assassins παγιδευμένοι σε μια χρονική λούπα πάνω στο νησί Blackreef. Οι παραθεριστές του νησιού όμως έχουν μια και μοναδική διασκέδαση: να σας εξοντώσουν. 

Σκοπός σας είναι να λάβετε τον ρόλο του Colt και να εξολοθρεύσετε τους 8 κύριους στόχους σας σε μια λούπα και να κλείσετε αυτόν τον αέναο κύκλο. Την αποστολή και τη ζωή σας θα κάνει δύσκολη η Julianna, η αντίπαλος assassin του Colt και έτσι το παιχνίδι μετατρέπεται σε ένα ανελέητο κυνηγητό γάτας-ποντικιού. 

Η Arcade Lyon, επανέλαβε πως εστιάζει στο story και το campaign, αλλά θέλει να θολώσει τη λεπτή γραμμή μεταξύ single και multiplayer. "Το campaign μπορεί να παιχτεί με την Julianna υπό τον έλεγχο της ΑΙ και -η δική μας πρόταση είναι- με ένα μείγμα Α.Ι. και τυχαίων παικτών για να ζήσετε όλο το εύρος της απροβλεψιμότητας και το χάος που μπορεί να προκαλέσει η Julianna." δήλωσε ο Game Director, Dinga Bakaba. 

Το DEATHLOOP αναμένεται να κυκλοφορήσει τον χειμώνα του 2020 ως χρονική αποκλειστικότητα του PlayStation 5 και αργότερα θα έρθει και στο PC.