Το Resident Evil 8 είναι γεγονός και το πρώτο trailer θα σας ανατριχιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις έντονες φήμες αποκαλύφθηκε και επίσημα
12 Ιουνίου 2020 00:10
Το Resident Evil 8 είναι γεγονός και το πρώτο trailer θα σας ανατριχιάσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εκπλήξεις στο ειδικό PS5 event της Sony δεν έχουν τελειωμό αφού πριν λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το πολύαναμενόμενο Resident Evil 8: Village. Πρόκειται για το όγδοο κεφάλαιο της σειράς και επιβεβαιώνει τις φήμες των τελευταίων μηνών. Ο Ethan επιστρέφει και όπως σας είχαμε ενημερώσει παλιότερα είδαμε μερικά από τα leaks που είχαν διαρρεύσει να επιβεβαιώνονται. Επίσης, εκτός από τον κύριο πρωταγωνιστή του Resident Evil 7, επιστρέφει και ο Chris σε ένα μυστήριο ρόλο, όπως θα δείτε στο trailer.

Οι διαρροές που είχαν γίνει επιβεβαίωσαν και την ύπαρξη των λυκανθρώπων, οι οποίοι θα είναι οι νέοι βασικοί αλά hunters εχθροί του παιχνιδιού. Αξίζει να σημειωθεί πως το Resident Evil 8 Village θα κρατήσει την ανατριχιαστική του ατμόσφαιρα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις πρώτες in-game εικόνες από το παιχνίδι:

RESIDENT EVIL 8 - UNBOXHOLICS.COM

Τα γεγονότα του όγδοου κεφαλαίου θα λαμβάνουν χώρα μερικά χρόνια μετά το έβδομο κεφάλαιο όπου ο Ethan είναι πλέον μαζί με την Mia και έχουν αφήσει πίσω τους όλα αυτά που έζησαν στο παρελθόν. Ωστόσο, εν μία νυκτί όλα αυτά θα αλλάξουν καθώς ο Chris Redfield μετά από κάποια γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα βάλει το ζευγάρι σε νέες τρομακτικές περιπέτειες.

Ο Ethan θα μάθει κάποια πράγματα και θα ξεκινήσει ένα σκοτεινό ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που ψάχνει σε ένα μυστηριώδες χωριό. Η προοπτική πρώτου προσώπου που είχαμε γνωρίσει με το προηγούμενο κεφάλαιο επιστρέφει και μαζί με την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η Capcom θα κάνει τον κάθε εχθρό μια προσωπική πρόκληση για τον Ethan, αφού θα πρέπει να προσέχει συνέχεια το περιβάλλον γύρω του.

Το Resident Evil VIII: Village αναμένεται να καταφθάσει στο PlayStation 5, στο PC και στο Xbox Series X το 2021. Δείτε το φρικιαστικό πρώτο βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.