Θυμάστε το Parachute follow που είχε το PUBG τον Φεβρουάριο; Επιστρέφει!

Έρχεται με το νέο update μετά από αρκετούς μήνες
09 Ιουνίου 2020 11:07
Θυμάστε το Parachute follow που είχε το PUBG τον Φεβρουάριο; Επιστρέφει!

Το ολοκαίνουργιο update (patch 7.3) του PUBG πρόκειται να φέρει ένα χαρακτηριστικό που είχαμε γνωρίσει τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα από τον test server, αλλά τελικά δεν βρήκε ποτέ το δρόμο του στο παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Parachute follow, το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το Apex Legends. Το εν λόγω χαρακτηριστικό δίνει τη δυνατότητα οι παίκτες να οδηγούνται από έναν μόνο χρήστη που τους κατευθύνει σε ένα προορισμό, χωρίς εκείνοι να χρειάζεται να κουνάνε τον χαρακτήρα όταν πέφτουν με το αλεξίπτωτο.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που εντάσσεται στο παιχνίδι με το νέο update είναι το C4 όπου μπορείτε να το πετάξετε από μακριά, αλλά λόγω βάρους η απόσταση (radius) είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με άλλα throwables του παιχνιδιού.

Μεταξύ άλλων, στο νέο update θα γίνουν μερικές αλλαγές στον Vikendi, αλλά και στα οχήματα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νέα που θα φέρει το patch πατώντας εδώ.

Το patch 7.3 πρόκειται να καταφθάσει στους Test Servers στις 10 Ιουνίου, ενώ δεν έγινε γνωστό πότε θα ενταχθεί στους κανονικούς servers. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: