Το επόμενο Need for Speed βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Το cross-play έρχεται στο NFS Heat
09 Ιουνίου 2020 08:52
Το επόμενο Need for Speed βρίσκεται υπό ανάπτυξη

Η Criterion Games σε συνεργασία με την EA ανακοίνωσαν ότι το Need for Speed Heat πρόκειται να λάβει ένα ολοκαίνουργιο update που θα υποστηρίζει cross-play. Συγκεκριμένα, από σήμερα 9 Ιουνίου θα μπορείτε να κάνετε τη νέα ενημέρωση και να παίξετε τον τίτλο μαζί με άλλους παίκτες από διαφορετικές πλατφόρμες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρώτη φορά στην ιστορία έρχεται cross-play υποστήριξη σε παιχνίδι της EA.

Μέσα από το επίσημο site της EA, ήρθε άλλη μια πληροφορία από τον Matt Webster, ο οποίος δήλωσε ότι αυτό θα είναι και το τελευταίο update του Heat, καθώς η ομάδα ανάπτυξης έχει ήδη στα σκαριά το επόμενο κεφάλαιο του Need for Speed.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το νέο update του Need for Speed Heat. Θα είναι ο πρώτος τίτλος της EA που θα προσφέρει cross-play λειτουργεία, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες ανεξάρτητα από ποια πλατφόρμα έχουν θα μπορούν να παίζουν μαζί.

Εμείς στην Criterion «αλλάζουμε ταχύτητες» και εστιάζουμε στο μέλλον και στην ανάπτυξη του επόμενου Need for Speed. Το update που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου για το Heat θα είναι και το τελευταίο.

Ο Webster επισήμανε ότι από την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέχρι και σήμερα η ομάδα ανάπτυξης ακούει τους παίκτες και έχουν κατά νου τι τους αρέσει και τι θα μπορούσαν να βελτιώσουν. Θέλουν, λοιπόν, να δημιουργήσουν ένα πιο εκφραστικό, πιο κοινωνικά συνδεδεμένο, γεμάτο δράση παιχνίδι και όχι μόνο.

Τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι στο EA Play Live που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου θα υπάρξουν επιπλέον ανακοινώσεις για το Need for Speed.