Η 343 δεν ετοιμάζει άλλο Halo παιχνίδι - Παραμένει συγκεντρωμένη στο "Infinite"

Διευκρινίζει την κατάσταση το στούντιο
07 Ιουνίου 2020 14:00
Η 343 δεν ετοιμάζει άλλο Halo παιχνίδι - Παραμένει συγκεντρωμένη στο "Infinite"

Έχουν απομείνει μόλις μερικές εβδομάδες μέχρι την μεγάλη αποκάλυψη του Halo Infinite που θα πραγματοποιηθεί στο ειδικό event που ετοιμάζει η Microsoft για το Xbox Series X τον Ιούλιο. Για την ώρα έχουμε δει μόνο δύο trailers από το παιχνίδι, αλλά παρ’ όλ’ αυτά η 343 Industries φαίνεται πως δουλεύει εντατικά πίσω από τα παρασκήνια για να ετοιμάσει το παιχνίδι και να προλάβει την κυκλοφορία της κονσόλας επόμενης γενιάς. Τις τελευταίες ώρες, ωστόσο, έκανε το γύρο του διαδικτύου μια νέα αναφορά που ήθελε το στούντιο να ετοιμάζει και ένα ακόμη παιχνίδι, ενδεχομένως κάποιο spin-off, ταυτόχρονα με το Infinite.

Συγκεκριμένα, ο παρατηρητικός χρήστης του Twitter, Klobrille, ανακάλυψε μια αγγελία για μια νέα θέση εργασίας που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft. Σύμφωνα με την εν λόγω αγγελία, η 343 Industries αναζητά έναν Senior Producer για να εργαστεί στην ‘Core Services team’ του στούντιο και να συνεισφέρει στην ανάπτυξη ενός ολοκαίνουργιου project που θα ανήκει στο Halo σύμπαν. Ωστόσο, φαίνεται πως η περιγραφή για τη θέση εργασίας απλά χρησιμοποιήθηκε ξανά και δεν υπάρχει δεύτερο Halo project στα σκαριά.

Αναλυτικότερα, ο Brandon Hush, dev lead στην 343, ξεκαθάρισε την κατάσταση, τονίζοντας πως το στούντιο βάζει τα δυνατά του για να κάνει το Halo Infinite 'φοβερό', με μερικούς developers να ασχολούνται με την μεταφορά του Halo The Master Chief Collection στο PC. Επισήμανε πως για την ώρα η ομάδα είναι επικεντρωμένη σε αυτά και δεν ασχολείται με κάτι επιπλέον.

Για την ιστορία, η 343 ετοιμάζει μαζί με το Infinite και την Slipspace Engine. Η εταιρία έχει δηλώσει πως η καινούργια αυτή μηχανή γραφικών θα είναι η βάση για όλα τα μελλοντικά Halo παιχνίδια. Μόλις η ανάπτυξη του Infinite φτάσει, λοιπόν, τη γραμμή του τερματισμού και με την Slipspace Engine να είναι θεωρητικά έτοιμη, η 343 Industries δεν είναι απίθανο να ασχοληθεί με ένα εντελώς διαφορετικό project. Το αν μπορούμε να περιμένουμε ένα Halo Wars 3, κάποιο άλλο spin-off ή αν η ομάδα θα ασχοληθεί κατευθείαν με το sequel θα το μάθουμε στο μακρινό -όπως φαίνεται- μέλλον.