Το Valorant μάλλον έρχεται στις κονσόλες

Η Riot Games εξετάζει το ενδεχόμενο
06 Ιουνίου 2020 12:35
Το Valorant μάλλον έρχεται στις κονσόλες

Το Valorant της Riot Games κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο PC και όπως όλα δείχνουν ήδη κάνει τεράστια επιτυχία, σημειώνοντας μάλιστα μέχρι τα τέλη Απριλίου 334 εκατομμύρια views στο Twitch. Πρόκειται για ένα free-to-play online first person shooter, για το οποίο αρκετοί gamers έχουν εκφράσει κατά καιρούς την επιθυμία τους να έρθει και στις κονσόλες, παρόλο που ο executive producer του στούντιο είχε δηλώσει πως κάτι τέτοιο δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Σύμφωνα όμως με νέες δηλώσεις που έκανε στο Gamespot, η παραγωγός Anna Donlan επιβεβαίωσε πως αυτή τη στιγμή η ομάδα επεξεργάζεται το ενδεχόμενο, κάνοντας δοκιμές για τη μεταφορά του, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως πράγματι θα κυκλοφορήσει. Συγκεκριμένα, η Donlan εξήγησε πως το παιχνίδι παίζεται με έναν συγκεκριμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία. Αν η ομάδα καταφέρει να πετύχει και να αποδώσει την ίδια εμπειρία στις δοκιμές που κάνει, τότε μόνο θα το κυκλοφορήσει το Valorant στις κονσόλες.

Το gameplay του Valorant είναι μια μίξη του Counter-Strike, του Rainbow Six Siege και του Overwatch, όπου τα abilities των χαρακτήρων έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, όμως όσο αφορά το shooting οι παίκτες έχουν μια ευρεία γκάμα για να επιλέξουν, ανεξάρτητα του ήρωα που ελέγχουν.