Η συλλεκτική του Captain Tsubasa έχει ένα ολόκληρο ποδοσφαιράκι και απλησίαστη τιμή (ΕΙΚΟΝΑ)

GOAL!
06 Ιουνίου 2020 08:22
Η συλλεκτική του Captain Tsubasa έχει ένα ολόκληρο ποδοσφαιράκι και απλησίαστη τιμή (ΕΙΚΟΝΑ)

Η Bandai Namco ανακοίνωσε την πανάκριβη συλλεκτική έκδοση του επερχόμενου anime ποδοσφαιρικού τίτλου Captain Tsubasa: Rise Of New Champions. Σίγουρα η εν λόγω έκδοση δεν απευθύνεται σε όλους, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ κοστίζει $2245, μια τιμή που μεταφράζεται σε €1988 και είναι διαθέσιμη μέσα από το επίσημο ευρωπαϊκό site της εταιρίας.

Η τιμή της είναι τόσο τσιμπημένη λόγω του ολόκληρου επιτραπέζιου ποδοσφαίρου που περιλαμβάνει, από τον γνωστό δημιουργό René Pierre. Εκτός από αυτό όμως, έχει πάρα πολλά καλούδια για τους λάτρεις του τίτλου, όπως μια φιγούρα του πρωταγωνιστή 28 εκατοστών, ένα steelbook, μερικά badges και κάρτες, μια φανέλα του Tsubasa, ένα season pass (και μερικά άλλα DLCs), καθώς και ένα artboard.

Μπορείτε να δείτε μερικά από τα περιεχόμενα της συλλεκτικής παρακάτω:

Το Captain Tsubasa: Rise Of New Champions αναμένεται για PC, Nintendo Switch και PlayStation 4 στις 28 Αυγούστου. Η συλλεκτική μπορεί να γίνει δική σας μόνο αν την προλάβετε μέσα από επίσημο site της Bandai Namco, οπότε αν θέλετε να προβείτε σε αγορά της, καλύτερα να το κάνετε γρήγορα γιατί ήδη άρχισε να ξεπουλάει.

Tags: