Δωρεάν το PUBG αυτό το Σαββατοκύριακο

Νέα προσφορά από την PUBG Corp.
05 Ιουνίου 2020 14:25
Δωρεάν το PUBG αυτό το Σαββατοκύριακο

H PUBG Corp. σάς δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε το δικό σας «κοτόπουλο», προσκαλώντας τη μερίδα των παικτών που δεν έχει ασχοληθεί με το PUBG. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε μια νέα free trial περίοδο, για τρεις ημέρες μέχρι και το τέλος της Κυριακής 7 Ιουνίου, οι παίκτες θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι μέσω του Steam εντελώς δωρεάν. Θα μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες παιχνίδι (χωρίς το in-game store) και να δοκιμάσετε τα διάφορες modes χωρίς περιορισμό.

Επιπροσθέτως, όσοι κατεβάσουν τον τίτλο και αποφασίσουν να συνεχίσουν να ασχολούνται μαζί του και μετά την trial περίοδο, θα μπορούν να το αποκτήσουν με 50% έκπτωση. Σίγουρα είναι μια αρκετά καλή προσφορά αν δεν έχει δοκιμάσει ποτέ το PUBG, αφού το πακέτο που προσφέρει είναι πλέον αρκετά εμπλουτισμένο, μιας και βρίσκεται εδώ και λίγα χρόνια στην αγορά.

Το PlayerUnknown's Battlegrounds κυκλοφορεί για PC, Xbox One και PS4, ενώ επίσης υπάρχει και η mobile έκδοσή που διατέθηκε στις iOS και Android συσκευές. Στο μέλλον θα καταφθάσει και στο Google Stadia.

Tags: