Περισσότερα από 25 παιχνίδια της EA ήρθαν στο Steam

Και η εταιρία το γιορτάζει με εκπτώσεις
05 Ιουνίου 2020 10:44
Περισσότερα από 25 παιχνίδια της EA ήρθαν στο Steam

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πέρυσι τον Οκτώβριο, η EA έδωσε ξανά τα χέρια με το Steam και μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια αποκλειστικής διάθεσης των PC παιχνιδιών της στο Origin, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ξανά την πλατφόρμα της Valve. Η αρχή είχε γίνει με το Star Wars Jedi: Fallen Order και τώρα η εταιρία ανακοίνωσε πως περισσότερα από 25 παιχνίδια της κυκλοφορούν στο Steam ξεκινώντας από σήμερα.

Μεταξύ άλλων οι παίκτες μπορούν να βιώσουν τα RPGs της BioWare, Dragon Age: Inquisition και Dragon Age II, διάφορα παιχνίδια της σειράς Need for Speed, όπως τα Need for Speed Heat, Need for Speed: Rivals και Need for Speed (2016), το πρόσφατο Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville, αλλά και παιχνίδια από τους indie συνεργάτες της EA, όπως τα Unravel, Unravel II, Fe και Sea of Solitude.

Στο πλαίσιο αυτό, ο SVP of Strategic Growth της EA, Mike Blank, δήλωσε:

Θέλουμε να σας διευκολύνουμε να παίξετε τα παιχνίδια που αγαπάτε, όπου κι αν θέλετε να παίξετε. Η διάθεση των παιχνιδιών μας στην κοινότητα του Steam είναι ένα σημαντικό βήμα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Όχι μόνο είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τα παιχνίδια μας στο Steam, αλλά ανυπομονούμε να τους προσφέρουμε ακόμα περισσότερα όταν η συνδρομή μας γίνει διαθέσιμη το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως η EA γιορτάζει την ανακοίνωση προσφέροντας σε έκπτωση τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, ενώ συγχρόνως ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα έρθει στο Steam και η συνδρομητική υπηρεσία EA Access.

Tags: