Το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store θα σας κάνει master chef

Θα λιώσετε στις κουζίνες
04 Ιουνίου 2020 18:50
Το νέο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store θα σας κάνει master chef

Μετά το Borderlands: The Handsome Collection, η Epic Games συνεχίζει τα όμορφα δωράκια για τους χρήστες της υπηρεσίες της. Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να μην δίνει κάποιο μεγάλο ΑΑΑ παιχνίδι αλλά σίγουρα αυτή η πρόταση θα σας φέρει πιο κοντά με την παρέα σας. Ο λόγος για το Overcooked, το παιχνίδι μαγειρικής που προσφέρει μια χαοτική co-op εμπειρία και σας βάζει στον ρόλο των σεφ μιας κουζίνας.

Θα πρέπει να ετοιμάσετε γεύματα και συνταγές, πάντα σε απόλυτη αρμονία με τους συναδέλφους σας, αλλιώς οι πελάτες θα φεύγουν ένας ένας. Ακονίστε τα μαχαίρια και πλύντε τις ποδιές σας γιατί θα ξυπνήσει τον master chef μέσα σας. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφτείτε τoν παρακάτω σύνδεσμο, μέχρι τις 11 Ιουνίου όπου και ισχύει η προσφορά. Στη συνέχεια πρέπει να πατήσετε το χρωματιστό ‘GET’ κουμπάκι που υπάρχει στη σελίδα και να συνδεθείτε με τον Epic Games λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν εντελώς δωρεάν ή να συνδεθείτε με τα social media σας.


Αποκτήστε δωρεάν το Overcooked για τον υπολογιστή σας πατώντας εδώ.


Αν προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα μπορείτε, εννοείται, να παίξετε και μετά το τέλος της προσφοράς.