Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το "Isle Of Armor" expansion των Pokémon Sword & Shield

Ετοιμάστε τις Pokéballs σας!
03 Ιουνίου 2020 11:52
Μάθαμε πότε κυκλοφορεί το "Isle Of Armor" expansion των Pokémon Sword & Shield

Τα Pokémon Sword & Shield κυκλοφόρησαν τον περασμένο Νοέμβριο αποκλειστικά στο Nintendo Switch, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία παγκοσμίως. Στις αρχές του 2020 είδαμε μια σπάνια κίνηση από τη Nintendo που όσο αφορά τα Pokémon. Η εταιρία αποκάλυψε δύο ολοκαίνουργια expansions των παιχνιδιών που το ένα (Isle Of Armor) θα έρθει το καλοκαίρι, ενώ το δεύτερο (Crown Tundra) το φθινόπωρο.

Η Game Freak ανακοίνωσε ότι και τα δύο expansions θα έχουν τη δική τους ιστορία με πολλές νέες περιοχές και ολοκαίνουργια Pokémon (και επιστροφή παλιών). Αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα, είναι ότι στο Isle of Armor θα ταξιδέψετε σε ένα νησί για να σπουδάσετε σε ένα διάσημο εκπαιδευτικό σχολείο Pokémon. Τώρα, η Nintendo αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του expansion. Το Isle of Armor, λοιπόν, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο στις 17 Ιουνίου.

Τα Pokémon Sword & Shield κυκλοφορούν αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Το Isle of Armor αναμένεται να καταφθάσει στις 17 Ιουνίου. Να σας υπενθυμίσουμε ότι και τα δύο expansions μπορείτε να τα αποκτήσετε ξεχωριστά ή μέσα από το ειδικό πακέτο. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.