Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Avalanche Studios επεκτείνεται και στην Αγγλία

Τι ετοιμάζει η ομάδα ανάπτυξης;

Στράτος Χατζηνικολάου
Στράτος Χατζηνικολάου

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Avalanche Studios επεκτείνεται και στην Αγγλία

Πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Avalanche Studios γνωστοποίησε ότι θα ανοίξει ένα ολοκαίνουργιο στούντιο που θα εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρόλο που η εταιρία είναι ευρέως γνωστή από τη δουλειά της στα Just Cause, αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δουλέψει στο theHunter: Call of the Wild και στο πρόσφατο Rage 2. Το νέο αυτό στούντιο θα βρίσκεται στο Λίβερπουλ και έχει ήδη μια βασική ομάδα πέντε ατόμων που εργάζονται εξ αποστάσεως (λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού). Επιπλέον, θέλει να προσλάβει άλλα είκοσι άτομα και ελπίζει αυτός ο αριθμός να αυξηθεί τα επόμενα δύο χρόνια.

Η επίσημη αναφορά λέει ότι το στούντιο της Αγγλίας θα συνεργάζεται έμμεσα με άλλα στούντιο στην Στοκχόλμη, τη Νέα Υόρκη και το Μάλμο, τόσο σε παιχνίδια που βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη, όσο και σε νέα μελλοντικά IPs του “Expansive Worlds”. Το Expansive Worlds είναι ένα δημιουργικό τμήμα της Avalanche Studios Group, υπεύθυνο για το επιτυχημένο franchise της ονόματι theHunter.

Advertisement

Το Λίβερπουλ θα παίξει σημαντικό ρόλο στη στρατηγική μας και στην πρόσληψη πάνω από εκατό ατόμων μέσα στο 2020.

Τι θα λέγατε για ένα Just Cause 5; Υπάρχει περίπτωση η Avalanche Studios να ετοιμάζει κάτι καινούργιο για τη νέα γενιά; Πείτε μας στα σχόλια.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.