Η Epic θέλει να φέρει το Epic Games Store στα smartphones

Είναι στα άμεσα σχέδιά της
02 Ιουνίου 2020 08:25
Η Epic θέλει να φέρει το Epic Games Store στα smartphones

Ο CEO της Epic Games, Tim Sweeney έκανε γνωστό ότι πολύ στο μέλλον οι χρήστες του καταστήματός τους θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Epic Games Store μέσα από επίσημη εφαρμογή στα smartphones τους. Προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει πότε θα καταφθάσει, ωστόσο όπως μεταφέρει χαρακτηριστικά είναι στα σχέδιά τους.

Μέσα από μία συνέντευξη που έδωσε στο Gamespot και συγκεκριμένα στο “Play for All” event, ο Sweeney μίλησε για την τεράστια επιτυχία του Epic Games Store και το πως κατάφερε να σταθεί επάξια δίπλα στον «γίγαντα» της Valve. Μία από τις ερωτήσεις που έγιναν σε αυτό το interview είναι για το ποια είναι τα επόμενα σχέδια της Epic, λέγοντας πώς έχουν στα σκαριά μια εφαρμογή για Android και iOS συσκευές.

Θα θέλαμε να φέρουμε μελλοντικά το κατάστημά μας στο iOS και στο Android. Πιστεύουμε ότι είναι ένας καλός τρόπος για να βοηθήσουμε τη βιομηχανία να προχωρήσει. Ακόμη, είναι ένας άλλος τρόπος όπου η Epic σαν developer έχει χτίσει ένα κοινό γύρω από το Fortnite και έχουμε μάθει πώς να διαχειριζόμαστε μια πλατφόρμα σε Υπολογιστή και Android.

Τώρα, όπως έχουμε κάνει σε πολλά πράγματα από την Unreal Engine έως τις Epic Online υπηρεσίες, προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τη βιομηχανία και να προσφέρουμε μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για το οικοσύστημα.

Για την ώρα δεν έγινε γνωστό πότε θα καταφθάσει η εφαρμογή στα smartphones. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.