Αυτοί είναι οι χαρακτήρες που επιλέγονται περισσότερο στο Apex Legends

Σύμφωνα με νέα στοιχεία
01 Ιουνίου 2020 09:32
Αυτοί είναι οι χαρακτήρες που επιλέγονται περισσότερο στο Apex Legends

Το Apex Legends απασχολεί εκατομμύρια παίκτες εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον. Ωστόσο, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε μέχρι και σήμερα είναι σίγουρα ένα αρκετά διαφορετικό παιχνίδι. Οι νέες σεζόν έχουν εμπλουτίσει τον τίτλο με νέα χαρακτηριστικά και νέους χαρακτήρες, ενώ έχουν φέρει τα πάνω και για λατρεμένους χαρακτήρες που γνωρίζαμε ήδη, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Pathfinder.

Πως διαμορφώνονται ωστόσο πλέον τα γούστα των παικτών, μετά από έναν χρόνο εξοικείωσης με τους ήρωες και τις πρόσφατες αλλαγές. Την απάντηση έρχεται να δώσει η πλατφόρμα DreamTeam.gg που παρέχει στατιστικά για το battle royale παιχνίδι της Respawn Entertainment. Σύμφωνα, λοιπόν, με την εν λόγω ιστοσελίδα οι δημοφιλέστεροι Legends του Apex Legends είναι οι εξής:

Όπως μπορείτε να δείτε, η Wraith παραμένει με διαφορά η χαρακτήρας που επιλέγουν οι περισσότεροι, με ποσοστό 27% αν λάβουμε υπόψη όλες τις πλατφόρμες. Η διαφορά από το δεύτερο χαρακτήρα είναι αξιοσημείωτη, αφού ο Pathfinder επιλέγεται από το 10% των παικτών, ενώ ακολουθεί η Lifeline με 9%. Για την ώρα δεν υπάρχουν στατιστικά για τη Loba, αφού είναι η νεότερη προσθήκη στο ροστερ, ωστόσο ο Revenant και Crypto από τις δύο προηγούμενες σεζόν δε φαίνεται να έχουν γνωρίσει αξιοσημείωτη αποδοχή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ένα γράφημα που δείχνει πως άλλαξαν οι επιλογές των παικτών τις τελευταίες εβδομάδες, με το μεγαλύτερο πλήγμα να είναι αυτό που δέχθηκε ο Pathfinder με το πρόσφατο nerf.

Το Apex Legends είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One και PC.

Tags: