"Θα πετύχουμε ενθουσιασμό σαν να είστε στην Ε3" - Η Sony κάνει tease για το event του PS5

Λίγες μέρες έμειναν από το event της εταιρίας
31 Μαΐου 2020 13:27
"Θα πετύχουμε ενθουσιασμό σαν να είστε στην Ε3" - Η Sony κάνει tease για το event του PS5

Όπως σας ενημερώσαμε πριν λίγα εικοσιτετράωρα, η Sony ετοιμάζεται για μία παρουσίαση όπου θα αποκαλυφθεί το lineup τίτλων του PlayStation 5. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος) θα δούμε τι ετοιμάζουν τα στούντιο του ιαπωνικού κολοσσού για τη νέα γενιά. Όπως μεταφέρει ο CEO του PlayStation, Jim Ryan, η Sony θέλει να πετύχει ενθουσιασμό σα να βρίσκεστε στην E3 και πιστεύει πως θα τα καταφέρει.

Μιλώντας στο BBC UK, ο Jim Ryan επισήμανε:

Τέτοιες μέρες κανονικά θα ήσασταν στο Λος Άντζελες σε κάποιο αμφιθέατρο με άλλους 2000 ανθρώπους με την αδρεναλίνη να «χτυπάει κόκκινο». Εμείς, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να το κάνουμε αυτό και να «τραντάξουμε» την κοινότητα. Όταν θα δείτε το event μας την επόμενη εβδομάδα, θα δείτε ότι το καταφέραμε.

Αργότερα, μέσα από το GamesIndutry.biz μετέφερε:

Έχω θέσει μια πρόκληση στις ομάδες μας: Προσπαθήστε να κερδίσετε την κοινότητα, τους 100 εκατομμύρια παίκτες, αλλά και τον κόσμο που δεν έχει PlayStation. Ενθουσιάστε τους σα να βρίσκονται στη σκηνή της E3 ή αν την παρακολουθούν από το σπίτι τους.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν σε αυτή την παρουσίαση θα δούμε την εμφάνιση της κονσόλας ή άλλες πληροφορίες πέρα από παιχνίδια. Πριν μερικές ημέρες ο Jim Ryan δεσμεύτηκε για παγκόσμια κυκλοφορία του PlayStation 5, επομένως δε θα υπάρξει περιορισμένη διάθεση της κονσόλας, λόγω του κορωνοϊού.