Το Halo 3 καταφθάνει στο PC αλλά όχι ολοκληρωμένο

Ως μέρος του Halo Insiders program
31 Μαΐου 2020 13:11
Το Halo 3 καταφθάνει στο PC αλλά όχι ολοκληρωμένο

Το Halo 3 είναι το επόμενο παιχνίδι που έρχεται στο Master Chief Collection του PC. Όσοι είναι μέρος του Halo Insiders program θα μπορούν να παίξουν μέρος του παιχνιδιού, καθώς η 343 Industries ουσιαστικά θα τεστάρει επιλεγμένες αποστολές από το campaign και το multiplayer του τίτλου.

Στο πρώτο, λοιπόν, μισό του Ιουνίου οι παίκτες του Halo: The Master Chief Collection και Halo Insiders program θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του Halo 3 ανεξάρτητα αν παίζουν μέσω του Microsoft Store ή του Steam. Οι αποστολές που θα περιλαμβάνονται θα είναι οι εξής:

  • Sierra 117
  • The Storm
  • The Ark
  • The Covenant
  • Halo

Η ομότιτλη αποστολή ωστόσο, είναι η τελευταία αποστολή του παιχνιδιού, οπότε αν κάποιος δεν έχει παίξει ποτέ το παιχνίδι παλιότερα, καλό θα ήταν να περιμένει. Όσο αφορά το multiplayer θα περιλαμβάνει διάφορους χάρτες για τα Team Hardcore, Team Slayer και Team Doubles modes. Θα περιλαμβάνονται τα κλασικά Guardian, The Pit και Valhalla, όπως επίσης τα Forge και Theater.

Το Halo: The Master Chief Collection του PC θα συμπληρωθεί εν καιρώ με όλα τα παιχνίδια και τα expansions που υπάρχουν και στην Xbox One έκδοση της συλλογής. Στη παρούσα φάση τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται είναι τα Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary και Halo: Reach. Το επερχόμενο Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για PC παράλληλα με τα Xbox One και Xbox Series X.

Tags: