Νέες πληροφορίες για τη διάρκεια και το gameplay του Ghost of Tsushima

Σχετικά με τη διάρκειά του και πολλά ακόμη
30 Μαΐου 2020 14:39
Νέες πληροφορίες για τη διάρκεια και το gameplay του Ghost of Tsushima

Η Sucker Punch πρόσφατα απάντησε σε αρκετές απορίες των fans που αναρτήθηκαν στο PlayStation Blog σχετικά με τη διάρκεια, τα side quests και πολλά ακόμα που αφορούν το επερχόμενο Ghost of Tsushima.

Ερωτώμενη για τα αν οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ακόντια ή τσεκούρια, το στούντιο απάντησε ότι η katana θα είναι το κυρίως όπλο, το οποίο θα μπορεί να αναβαθμιστεί με νέες ικανότητες. Επιβεβαίωσε επίσης, πως δεν θα υπάρχει σύστημα karma. Επίσης, έχει ενταχθεί κύκλος μέρας/νύχτας με δυναμικά καιρικά εφέ, όπως επίσης και αρκετά side missions.

Όσο αφορά τη διάρκεια, απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση, λέγοντας ότι οι testers που δοκίμασαν το παιχνίδι, έπαιξαν για πάνω από μια εβδομάδα χωρίς να καταφέρουν να φτάσουν στο τέλος του. Παράλληλα τόνισε ότι η κλίμακα του Ghost of Tsushima είναι η μεγαλύτερη που έχουν φτιάξει ποτέ.

Ο Jason Connell αναφερόμενος στο σύστημα περιήγησης με τον άνεμο αντί για κάποιο marker, είπε ότι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του art direction τμήματος, ήταν να ενσωματωθεί ο άνεμος και η αίσθηση της κίνησης σε όσο το δυνατών περισσότερα σημεία. Όσο η ανάπτυξη προχωρούσε, η εν λόγω επιλογή φάνταζε εκπληκτική, γιατί με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες θα έμεναν περισσότερο προσηλωμένοι στον κόσμο του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη δυσκολία του παιχνιδιού και στο αν οι εχθροί θα είναι πιο δύσκολοι απ’ ότι είδαμε στο State of Play, δήλωσε πως το Ghost of Tsushima θα έχει easy, medium και hard mode. Το δύσκολο επίπεδο θα προσφέρει μεγαλύτερη πρόκληση σε όσους την αναζητούν, ενώ το easy θα είναι ιδανικό για όσους θέλουν απλά να βιώσουν την ιστορία και να εξερευνήσουν τον κόσμο του. Όσο για τους εχθρούς, ανέφερε ότι οι μάχες θα είναι θανατηφόρες, καθώς οι εχθροί θα μπορούν να μας σκοτώσουν με μερικά χτυπήματα αν δεν είμαστε προσεκτικοί.

Το Ghost of Tsushima αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4 στις 17 Ιουλίου.