Τι θα συμβεί με την κυκλοφορία του PlayStation 5 στην Ελλάδα;

O Jim Ryan δεσμεύεται για παγκόσμια κυκλοφορία
29 Μαΐου 2020 18:50
Τι θα συμβεί με την κυκλοφορία του PlayStation 5 στην Ελλάδα;

Λίγα λεπτά με την ανακοίνωση της Sony πως η παρουσίαση του PlayStation 5 θα λάβει χώρα την επόμενη εβδομάδα, όπου θα δούμε το πλήρες lineup της κονσόλας, στη δημοσιότητα και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. O CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, μίλησε αποκλειστικά του στο GamesIndustry για την κυκλοφορία του PS5, το lineup και πως η ομάδα ανάπτυξης αντιμετώπισε τις δυσκολίες της πανδημίας. 

Ο επικεφαλής του PlayStation μίλησε για ένα θέμα που απασχολεί πολλούς gamers, με τις δυσμενείς συνθήκες που έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού και αφορά την κυκλοφορία της κονσόλας. Τι θα γίνει με το λανσάρισμά του; Τι θα γίνει με την κυκλοφορία στην Ελλάδα; Θα είναι εδώ από την πρώτη μέρα;

Με μια απλή και λιτή δήλωση ο Jim Ryan θέλησε να καταρρίψει τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και δεσμεύτηκε για παγκόσμιο λανσάρισμα του PS5 εντός του 2020:

Μαζί με τους συνεργάτες μας φαίνεται πως τα πάμε πολύ καλά. Και έτσι είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος. Θα κυκλοφορήσουμε το PS5 την ερχόμενη εορταστική περίοδο και θα γίνει παγκοσμίως. Ανυπομονούμε για αυτό. 

Επομένως και οι έλληνες gamers -εκτός απροόπτου- θα μπορούν να περιμένουν τη νέα κονσόλα της Sony στα χέρια τους, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο, αφήνωντας πίσω τα όσα λέγονται για περιορισμένη διάθεση. Περισσότερα για το PS5 θα μάθουμε στις 4 Ιουνίου από το ειδικό event για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.