Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Καθώς και όλο το περιεχόμενο
29 Μαΐου 2020 14:15
Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Μέσα από το PlayStation Blog η Square Enix αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition, καθώς και το φρέσκο περιεχόμενό του.

Το Final Fantasy Crystal Chronicles είναι ένα RPG τεσσάρων παικτών, το οποίο επικεντρώνεται σε μα μικρή ομάδα γνωστή ως Crystal Caravans, καθώς ξεκινά ένα μυθικό ταξίδι προς αναζήτηση του myrrh. Ένα πολύτιμο και σπάνιο υγρό, το οποίο χρειάζονται απεγνωσμένα προκειμένου να εξαγνίσουν και να συντηρήσουν έναν κρύσταλλο που προστατεύει τους ίδιους και τον κόσμο τους από ένα δηλητηριώδες αέριο.

Το παιχνίδι έρχεται με βελτιωμένο τον οπτικοακουστικό τομέα, Character Voice-Overs, Online Multiplayer με υποστήριξη Cross-Play, νέα προκλητικά dungeons και το ολοκαίνουργιο «Mimic» χαρακτηριστικό.

Το Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 27 Αυγούστου για PlayStation 4, Nintendo Switch, iOS και Android. Φισικές εκδόσεις του παιχνιδιού θα διατεθούν για το PlayStation 4 και Switch, αλλά μόνο στην Ιαπωνία. Δείτε το εν λόγω trailer στον player που ακολουθεί.