Η Cerise θα είναι μια ολοκαίνουργια χαρακτήρας ειδικά για το Marvel's Avengers 

Ωστόσο δεν θα είναι playable

Η Cerise θα είναι μια ολοκαίνουργια χαρακτήρας ειδικά για το Marvel's Avengers

Η Crystal Dynamics αποκάλυψε έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα, ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο Marvel's Avengers. Η Cerise, όπως ονομάζεται, είναι μια πρωτοεμφανιζόμενη Inhuman ηρωίδα, την οποία οι fans δεν έχουν ξαναδεί ποτέ ούτε σε ταινίες, αλλά ούτε σε κάποιο κόμικ.

Όπως αναφέρει λοιπόν η Square Enix στο site της, η Cerise είναι το νέο μέλος στην υπόλοιπη διάσημη ομάδα της Marvel, για την οποία ωστόσο δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες παρά μόνο ότι είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, δεν θα είναι playable κι ότι θα έχει κάποια υπερδύναμη. Η game designer, Mariah Robinson, τόνισε για τη σημασία της διαφορετικότητας στην ομάδα λέγοντας:

Εργαζόμαστε με διάφορους τρόπους για να αντιπροσωπεύσουμε την διαφορετικότητα. Στη κοινωνία μας βλέπουμε όλα τα είδη ανθρώπων, οπότε γιατί να μην το αντικατοπτρίσουμε και στον κόσμο των παιχνιδιών μας;

Στο ίδιο μήκος κύματος η senior community και social media manager, Meagan Marie δήλωσε:

Η φαντασίωση του να είναι σούπερ ήρωας κάποιος είναι καθολική. Οι επιλογές που επιτρέπουν στους παίκτες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους ώστε να ταιριάζει σε συγκεκριμένες ανάγκες και στυλ παιχνιδιού, σημαίνει ότι έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε το όραμά μας με ακόμα περισσότερους fans.

Η παρουσία της Cerise υποδηλώνει ότι ίσως να υπάρχουν κι άλλοι πρωτότυποι χαρακτήρες στο παιχνίδι. Ωστόσο, θα μάθουμε περισσότερα μέσα από ένα ειδικό livestream, όπου θα παρουσιαστούν περισσότερα gameplay πλάνα και το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 24 Ιουνίου.

Το Marvel's Avengers αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου για PS4, Xbox One, PC και Stadia.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load