Τεράστιο ορόσημο για το The Witcher franchise - Πάνω από 50 εκ. πωλήσεις

Many coins tossed to this Witcher
29 Μαΐου 2020 09:22
Τεράστιο ορόσημο για το The Witcher franchise - Πάνω από 50 εκ. πωλήσεις

Πρόσφατα, η CD Projekt ανακηρύχθηκε ως η μεγαλύτερη σε αξία gaming εταιρία στην Ευρώπη, ξεπερνώντας και τη Ubisoft. Μια επιτυχία που οφείλει φυσικά στο αστείρευτο μεράκι της ως στούντιο αλλά και την ασύλληπτη επιτυχία της τριλογίας των τίτλων του The Witcher. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες γιόρτασε την 5η επέτειο από την κυκλοφορία του αξεπέραστου The Witcher 3: Wild Hunt.

Η πολωνική εταιρία ανάπτυξης ανακοίνωσε, μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter, πώς τo franchise του Witcher έφτασε ένα τεράστιο ορόσημο, καθώς οι πωλήσεις της σειράς ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως

Με μια όμορφη και ελπιδοφόρα ευχή η CD Projekt κλείνει την ανάρτησή της λέγοντας: "Σας ευχαριστούμε και είθε να συναντηθούμε στο ίδιο μονοπάτι ξανά." 

Να θυμίσουμε πως μόλις τον περασμένο Απρίλιο, σας είχαμε ενημερώσει πως από  μόνο του το The Witcher 3 πούλησε περί τα 30 εκ. αντίτυπα. Η δημοφιλία του franchise βέβαια, ξεπέρασε τα όρια του gaming χάρη στην τηλεοπτική μεταφορά του Netflix με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt, η οποία βοήθησε κιόλας να ανέβουν οι πωλήσεις του videogame.